tirsdag den 9. juni 2009

Next stop Nyrup

Messerschmidt fik 284.258 personlige stemmer og er dermed kun overgået af Nyrup i antal personlige stemmer. Men det må vi at få rådet bod på næste gang - der findes kun et parti, der for alvor varetager landets største interesser og går klart i opposition til de to forhold der mest skader landet mest, nemlig EU og indvandringen.

Der findes ingen andre spørgsmål med så stor økonomisk og generel skadelig effekt på landets fremtid.

Gid vælgerne ville kaste dæmoniseringslænkerne af sig og indse dette.

Bonus: afstemning på Ekstra Pladder om, hvem der skal være kronprins i DF.

Bonus 2: fotomodeller og racister til EU:


Mens Danmark sender 13 nogenlunde normale politikere ned til Bruxelles og Strasbourg, så sender flere af de øvrige 26 lande flere mere eller mindre farverige personer ind i det nyvalgte Europa Parlament.


Bonus 3: Den konservative højborg (Frederiksberg) er nu til SF.

8 kommentarer:

wildskud sagde ...

..... og du mener så måske, at de dæmoniseringslænker du taler om,ikke også gnaver godt og grundigt om anklerne på dét parti, og faktisk giver det størsteparten af dets vælgere??? Se dét kunne jeg godt ønske at visse mennesker ville indse.
Som jeg hørte i folkeskolen: Når du peger på andre er der tre fingre der peger på dig selv.
Efter min overbevisning er der kun en eneste årsag til at indvandringen kan skade vores land, nemlig føromtalte dæmonisering. Det nytter ikke at man hævder at have frigjort sig af dæmoniseringens svøbe, når man så efterfølgende altid er at finde på første parket, når der skal pointeres hvor slemt det står til. Gu står det slemt til visse steder, men det er jo langtfra hele billedet. Bortset fra det synes jeg ikke rigtigt der kommer noget konkret fra "dem". Ingen overordnet plan. Desværre kun dæmoniseringer og dæmoniseringer efterfulgt af "hvad sagde vi".
Desværre..... desværre desværre.....

WilliamJansen sagde ...

Jeg kan ikke se at DF er i KLAR opposition til EU:

http://borgerligbums.wordpress.com/2009/05/22/df-har-fiflet-med-partiprogrammet-og-er-nu-eu-tilh%c3%a6ngere/

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Modsætningen til at ignorere problemerne er nu engang at påpege dem.

At andre partier helst vi lade som om problemerne er små og snakke om tonen, resulterer for så vidt i at DF med det spørgsmål som første prioritet er nød til at bruge sit krudt på at pege og pege, blot ikke dæmoniserende, men i forhold til fakta.

Men ellers er jeg enig, det ville klæde DF at markere sig med overordnede politiske visioner for Danmark og tone ned på enkeltsagerne.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Nu er der EU som nogenlunde det indre marked, og EU som politisk Union med stadig større centreret magt.

DF hælder angiveligt til EU som primært er det indre marked og ønsker til gengæld decentralisering af magt og nærdemokrati. Altså ingen Føderation med en centralmagt.

Jeg synes personligt, at EØS er det realistiske alternativ. Fordi EU har en tendens til at tilkæmpe meget vidtgående magt, med reglerne for det indre marked som undskyldning.

raapil sagde ...

T. Bolding er også - trods klare tegn på rationel tænkning og fornuft - grebet af hundeangst for fremtiden.

Jeg gætter på han bliver mere mild og rund med alderen :)

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Optimist er noget jeg er, når der er belæg for at være det.

wildskud sagde ...

Nej. Modsætningen til at ignorere dem er ikke at påpege dem, men at være dynamisk i sine forslag til hvad man kan gøre ved dem. D.V.S. hvis man ikke vinder gehør for sine løsningsforslag, andre steder end i sit politiske bagland(vælgerne) så må man søge at nå frem til alternative løsninger, som tjener almenvældet. Det vil sige løsninger som ikke kun tilgodeser snevre principper, men som arbejder bredt, og skaber størst tilfredshed på lang sigt. Se det er i mine øjne fornuft.

wildskud sagde ...

En sidenote herfra skulle da lige være den, at DF's EU-skepsis nok er det eneste jeg kan sympatisere med. Nå ja, og så holdningerne på ældreområdet. Men det har DF jo bevist kun er tom tale for døve øren.