lørdag den 13. juni 2009

Er de moderate flygtet fra Iran?

Ahmadinejad vandt sørme suverænt. Med omkring dobbelt så mange stemmer som nærmeste konkurrent.

Så som så med den moderate iraner.

Enhver med den mindste totalitaritetsdetektor, ved at et sådan menneske skal man ikke stemme på.

Hvem han er, og hvad han står for kan ikke siges at være en hemmelighed længere, der er vist nogle for hvem Israels eksistens ikke er så vigtig og konfrontation med vesten er det til gengæld.

Men undskyldninger skal nok falde på stribe, om at det er fattige mennesker som han har givet gaver, han uddelte mad som led i sin kampagne og man skal ikke tolke for meget ud i at han er blevet valgt

Det ville være interessant at se de samme personer sige det samme om nazisterne, tyskerne var jo også fattige, dårligt behandlet osv.


De unge græder i Iran:

De unge græder i Teherans gader. Politikens udsendte, Vibeke Sperling har talt med dem. »De er dybt frustreret«...

»De unge havde håbet på en større intern frihed. De er fantastisk frustrerede over, som én udtrykte det, at de er låst inde i et bur«.

1 kommentarer:

Olsen sagde ...

Måske var det bedre at Ahmedinejad vandt. Sidste gang Iran havde en 'moderat' præsident Khatami, kom der gang i centrifugerne og atomprogrammet, fordi Vesten blev lullet i søvn gennem hans 'moderate' holdning. Hvis Mousavi havde vundet, var det samme måske sket igen. I vor naive fortrøstning om forsoning ville vi igen blive lullet i søvn med en gang 'gode hensigter snak,'som Obama jo er talsmand for. Nu hvor galningen fortsætter ved vi præcis, hvad de står for.