fredag den 19. juni 2009

Gæt hvem som intet har lært

Hvem hamrer på pauken, det gør såmænd Svend Auken:

Kontekst - demo mod afvisningen af asylansøgerne:

Arrangørernes navne blafrer på bannere: »For et anstændigt Danmark.« »Bedsteforældre for asyl.«
Good old Hardy:

Information spørger Hardy Hansen:

- Hvis du stadig var folke tings medlem, ville du så stemme for asyl til de afviste irakere

»Helt bestemt. Og det er uforskammet, at Socialdemokraterne ikke gør det. Jeg håber, at Svend Auken kan lægge pres på partiet. Det er beklageligt, at det er den rene populisme, det der foregår.
Nej, for Socialdemokratiet ved godt, det ikke blot er et par hundrede, men alt der kan komme ind i landet og smide sig ned på gulvet og vræle.

Så til Auken:

»Dette er ikke om love og paragraffer. Dette er ikke om nævn fyldt med embedsmænd. Dette er ikke om tvangstraktater mellem regeringer. Dette er ikke om rivalisering mellem partier. Dette er ikke om, at nogle er gode eller onde. Dette er om mennesker, medmennesker. Dette er om at sætte mennesket først og vise barmhjertighed.«

»Mister vi evnen til inde bag den fremmede fremtoning at genkende os selv som fædre, mødre, søskende, børn, så har vi sat vores medmenneskelighed og medfølelse over styr. Så har vi udtørret de dybeste kilder i vores sind.«

»Giv os vores åbne, venlige og omsorgsfulde Danmark tilbage. Brug lovens ret til at give -humanitært ophold-. Der kræves ingen særlov for at gøre det rigtige. Vis, at vi kan vise storsind, miskundhed og barmhjertighed uden hensyn til Gallup-tal og partitaktiske overvejelser.«
Halleluja, Auken bør udnævnes til næste pave, men politik er en fejlplacering for et menneske med så stort et godhedsgen og så lidt økonomisk og politisk sans.

Hvad er det for et Danmark?

Et Danmark som Socialdemokraterne efterlod i 2001 med 20.000 ansøgere om familiesammenføring og asyl årligt - eksponentielt stigende naturligvis.

Det giver 2 millioner mennesker på et århundrede, eksponentielt stigende naturligvis.

Plus det løse i ikke-vestliges indvandreres højere demografi, eksponentielt stigende naturligvis.

Er det 2-3-4-5, eller flere millioner nye danskere vi skal have for at få det åbne, venlige, omsorgsfulde Danmark tilbage?

Er det et offentligt budget som i udgifter er vokset 1500 procent siden 1970, hvor inflationen kun er 670 procent vi skal have mere af?

Er det flere på overførselsindkomst i et land som ikke har skabt flere fuldtidsstillinger i det private erhvervsliv de sidste 20 år? Branchegrenen: Handel, Hotel, Restauration som eneste undtaget, vi skal have flere af?

Er det flere børn og mennesker, klienter og elever til de læger, sygeplejersker og skolelærere, vi ikke har, vi skal have flere af?

Er det flere flygtninge som kvittereret gæstfriheden med kriminalitet i ekstrem grad, vi skal have flere af?

For at vi kan være gode gamle Danmark.

Nej, gode gamle Danmark er død og borte, det gælder kun om at redde de sørgelige rester af politiske håndvask og gloriepudsnings-eksperimenter.

Gode gamle Danmark eksisterer ikke længere for de gamle damer som bliver overfaldet og sparket på, mens de ligger ned.

Eksisterer ikke for de mennesker som er endt på et sidespor i tilværelsen, uden udsigt til beskæftigelse og indhold i tilværelsen, fordi vi absolut skulle være flere mennesker i "rige" lille Danmark.

Demokratiet er EU ved at nedlægge.

Der er intet godt ved at ikke tænke sig om.

0 kommentarer: