onsdag den 10. juni 2009

Maskulinitet/feminitets test

Er din hjerne konfigureret maskulint eller feminint? Find selv ud af det ved denne test.

Jeg scorede -80, så jeg er altså frygteligt maskulin. Det passer fint med min oplevelse i livet. Grundlæggende ville det være synd at udsætte en moderne dansk kvinde for mig, og i øvrigt mig selv for en moderne dansk kvinde.

Der var et tidspunkt, hvor jeg ville lade mig opdrage og være mere feminin, blot for husfredens skyld.

Men det er gedigen vold mod min natur og ikke noget jeg vil gentage.

Hund skal tæmmes, men mand skal tæmme sig selv og det er ikke noget kvinder skal blande sig i. Lige som manden i øvrigt heller ikke skal blande sig i skoindkøb og snakketøj.

Socialkonstruktivismen versus den biologiske arv, uha se selv i Information, hvor ilde set biologien er, selv om den med god grund ikke kan afvises.
Ikke at noget ikke kan konstruktiveres, men det er overfladearbejde uden dybde, den veldresserede hund.

Jeg gider for så vidt slet ikke sådanne debatter, eftersom det er had og revanchisme og helst tvungen ligestilling og de sædvanlige allestedsnærværende socialistiske teorier som i høj grad driver dem.

For mig er manden og kvinden simpelthen blot forskellige og hvis vi kunne bruge hinandens fordele i stedet for at hænge fast i had og revanchisme, og teorier om konstruktion og ligestilling, hvis vi altid kunne være teams i stedet for opponenter og modsætninger og forstå hinanden lidt bedre i stedet for at kræve logren med halen på en bestemt måde, så ville verden se noget anderledes ud.

I dag er det nær suspekt at være en mand, så meget desto mere grund til at være det.

Ja, jeg er maskulin. Lægen er noget jeg besøger, når jeg skal havde min dødsdom, jeg elsker rødt kød og hårdt fysisk arbejde. Jeg elsker naturen hvor pletter er en selvfølge og er logiker, singletasker og går ikke op i gardiner og om mit tøj har for mange farver på en gang, eller et modenavn på.

Jeg tror ikke på følelser, mavefornemmelser, konstruktion. Til gengæld tror jeg på værdier til døden, opdragelse af børns natur, og at biologi er en langt større faktor, end vi lige går og tror.

På Uriasposten raser debatten om kvinders lavere IQ, eller IK
som det hedder på dansk, men run and hop med det.

Jeg bliver sjovt nok beskyldt for at være apologet for lighedstanken - sikke en gang vås - vi er ikke lige, men mest ulige er vi som individer, ikke som køn.

En intelligent kvinde er nu engang en intelligent kvinde, med en IQ over 130 eller højere. Og en dum mand med en IQ på 60, er nu engang en dum mand.

Nej, jeg er ikke for lighed eller tvungen ligestilling. Der er flere superintelligente mænd, og derfor er det naturligt, at der er flere topledere blandt mænd.
De bedst egnede skal lede, også i politik i øvrigt. Jeg så gerne partilisterne erstattet med ekspertlister.

Jeg synes heller ikke folkeskolen skal være en enhedsskole. Lige som vi ikke allesammen er lige gode til fodbold, er vi heller ikke alle lige gode til det intellektuelle.

Så der skal i mine øjne mindst være 4 forskellige niveauer i folkeskolen og allerede de store klasser på højniveau skal undervises af akademikere, hvor lærere kan tage sig af resten.

Og i øvrigt, hvorfor er nogle køn og lande mere intelligente end andre? Kommer hønen før ægget?

Jeg kunne godt have en teori om at grunden til at kinesere og jøder er mere intelligente, fordi de har haft undervisningssystemer i årtusinder.
Det samme med Italienerne, de mest intelligente i Europa, en gammel kultur med et relativt omfattende undervisnings og tankesystem der går langt tilbage omend det blev afskaffet i en lang periode. Det var også der renæssancen opstod første gang og de nogle af de første af de største forfattere i post-mørk middelalder opstod.

Det er ikke utænkeligt, at IQ udvikler sig eller stagnerer efter forbrug af den.

Derfor kunne kvinder godt udjævne forskellen i den gennemsnitlige IQ over nogle århundreder, hvis de sætter sig i så høj grad og højere på uddannelsessystemet.

Men der vil angiveligt altid være flere superintelligente mænd, fordi vi er bedre disponeret for logisk og teknisk tænkning.
Hvis der sker en udvikling hos kvinderne der, skyldes det et højere testosteron niveau hos disse, når deres hjerner konfigureres, for det er testosteron som giver den udvikling.
De kvinder som findes i dag som er matematiske genier, har med omkring 100 procents sandsynlighed fået et ordentligt skud testosteron da deres hjerne blev konfiguret i fosterstadiet.

Vi er så hamrende biologiske forskellige, med udgangspunkt i flere hundred tusinde års udvikling.

Det er så typisk Socialistisk teori, at alt kan omstyrtes med herskende ideologier på nultid. Styreformer, national identitet, køn, det er bare noget overfladisk der forsvinder som dug for solen når de rette revolutionære kræfter træder til.

Det er helt omvendt. Det er socialismen der er det overfladiske. Mennesket som det er opbygget over årtusinder forsvinder ikke lige med et.

1 kommentarer:

Lennart Kiil sagde ...

Glimrende indlæg! Din blog bliver bedre og bedre :)