mandag den 15. juni 2009

KKK slår sort mand ihjel - han sad på hvid bænk

Nej, det er ikke dette denne historie handler om.

Den handler såmænd bare om tedrikning, hvem er ikke tørstig?:

Kristen myrdet fordi han drak te af en kop kun for muslimer

"ICCs korrespondent (International Christian Concern) besøgte te udskænkningstedet og bemærkede et stort rødt skilt med et dødningehoved der advarede "Alle ikke-muslimer skal bekende deres tro før de bestiller te. Dette te-sted serverer kun for muslimer." Advarslen truede alle der brød reglen med alvorlige konsekvenser.

Bemærk ligeledes, at "Ali (ejeren)er en fundamentalistisk muslim, og alle hans ansatte er tidligere studerende ved radikale muslimske madrassas." (læreanstalter) Besynderligt nok har de åbenbart glemt, da de studerede Koranen og Sunna, alle læresætningerne om fred og tolerance...

  • radikale muslimer der driver et teudskænkningsted gennembankede en kristen mand til døde, fordi han benyttede et krus beregnet kun for muslimer den 9. maj. Den unge mand, Ishtiaq Masih, havde bestilt te ved stedet ved landevejen i Machharkay landsbyen, Punjab, Pakistan efter at bussen havde gjort holdt for at passagererne kunne gå på toilettet.
  • Da Ishtiaq ville betale for teen bemærkede ejeren at han havde en halskæde med et kors og pågreb ham, kaldte på sine ansatte og bad dem bringe hvad der var for hånden for at gennembanke ham for at have brudt reglen på skiltet der advarede ikke-muslimer om at bekende deres religion før servering. Ishtiaq havde ikke set skiltet før han bestilte, da han var sammen med en gruppe af medpassagerer.
  • Ejeren og 14 af hans ansatte gennembankede Ishtiaq med sten, jernstave og køller og dolkede ham adskillige gange med køkkenknive mens Ishtiaq bad om nåde.


Racisme handler om racer. Hvad skal man dog kalde dette? Religionsfacisme?

10 kommentarer:

raapil sagde ...

Jeg tror ikke du skal lægge så meget vægt på det religiøse i sagen. Kald det for gruppisme, en form for rabiat nationalisme der søger at udrense 'den anden' som forstyrrer den paradisiske enhedskultur.

At det var det religiøse tilhørsforhold de gale mennesker i dette tilfælde lagde vægt på, det hænger naturligvis sammen med den måde hvorpå religion er blevet misbrugt strategisk i Pakistan.

Det kunne også have været nation eller race.Jeg tror ikke du skal lægge så meget vægt på det religiøse elementhttp://blog.180grader.dk/raapil/

raapil sagde ...

Ups, der gik lidt koks i kommentaren :)

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Det jeg lægger vægt på, er at islam skaber præcis den samme overmenneske og undermenneske mentalitet som nazismen på et snævert grundlag race/tro.

Samt den samme tendens til at udrydde undermennesker fysisk.

raapil sagde ...

Ok, var det så en særlig rwanda-mentalitet der gjorde sig gældende under blodbadet dernede? Er det en særlig hindu-mentalitet der gør sig gældende når hinduer forfølger og myrder kristne og muslimer?

Og hvad med europæisk mentalitet før nazismen, som også dengang førte til forfølgelse af jøder? Ja, hvad med den østeuropæiske mentalitet som i dag fører til forfølgelser og mord på zigøjnere?

Der er sør'me mange overmenneske-mentaliteter når man kigger nærmere efter, hva'?

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Jeg havde to børn gennem børnefonden i Rwanda i 1993, så jeg skelner ikke og tolererer og bortforklarer det ikke.

Forskellen på de andre og Islam, er at Islam har reproduceret en sådan adfærd i 1400 år i et kæmpeomfang.

Kristendommen har haft samme overmenneskementalitet, med præcis samme resultater reproduceret over århundreder.

Religion er et onde, som skal som minimum bankes på plads.

Men mennesker kan sandelig myrde hinanden for småting, såsom et par Nike sko.

raapil sagde ...

Kristne har, jøder har, muslimer har overmenneskementalitet når lejlighed byder sig. Det er gruppismen der er problemet. Kollektivismen.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Det er herrefolk, herretro mentaliteten som er et problem.

raapil sagde ...

Kollektivismen.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Er Jainister og SFere ikke også kollektivister?

Så skal man ikke kigge tættere på hvad der faktisk skaber folkemord?
Det er typisk had og herrefolksmentalitet.

raapil sagde ...

Ok da, så en blanding af kollektivisme og herrefolksmentalitet