fredag den 12. juni 2009

De Radikales DF-fobi

De Radikale er på en glidebane ud af folketinget. Ganske vist fik de stadig 4 procent i sidste meningsmåling, men for et parti der har være langt over det dobbelte af det må det siges at være noget af en nedtur.

Efter Jelveds "jeg bør være statsministerkandidat" og den fulde bekendelse til Floridanismen, er det gået støt tilbage.

Arrogance sælger ikke i Danmark. Og når De Radikale får deres taletid går den som regel til DF bashing og bedrevidenhed.

Hverken den ubetingede begejstring for EU eller den anstændige gloriepudsende politik har formået at markere De Radikale.

I en lille overset detalje i EU valgkampen gik R kandidaten, Stefan Seidler, først ud med en "Nej til Messerschmidt" kampagne.

Det gjorde han på denne her måde og undskyld den skæve vinkel, men det er et scan fra en avis:Bemærk det nuttede lille Hitler overskæg.

På hans blog har Messerschmidt fået sine pæne andel af posterne - så ingen skal være i tvivl om i hvor høj grad han er anti anti.

Kampagnen blev droppet, ikke af usaglige årsager, men af copyright årsager:


De sidste to dage lancerede jeg på min hjemmeside og på online-banner-reklamer på nettet en lille kampagne under titlen ”Messerschmidt – nej tak”, med et lille logo der var tyvstjålet… De fleste derude kender sikkert det gule mærke med den røde smilende sol med overskriften ”Atomkraft – nej tak”.

I en meget venlig mail fra ”Organisationen til Oplysning om Atomkraft” (OOA – www.smilingsun.org) blev jeg gjort opmærksom på at dette logo er copyright-beskyttet og at jeg bruger logoet uberettiget. Dette var jeg ikke klar over.


Velkommen til fantasifuldhedens nye verden.

Stefan havde dog faktisk flere erklærede idéer end De radikales topkandidat Sofie Carsten Nielsen. Dog alt sammen inden for miljø.

Når De radikale leger halve SFere og søger de samme vælgere, så er der vel ikke noget at sige til, at de snupper den rigtige vare.
Specielt når SF faktisk taler til folk, i stedet for over hovedet og langt ved siden af dem.

Og i øvrigt så gerne vil forkæle danskerne med et dejligt, stort offentligt forbrug.

Jeg synes faktisk de radikale skal være glade for, at de overhovedet får nogle stemmer.

Jeg håber for så vidt også partiet forsvinder, for de har intet at byde på, andet end pæne degne og halvkloge akademikere med studentikose tilbøjeligheder.

For at citere et glimrende gammelt kinesisk ordsprog:

Når et menneske er et barn, er bjerge, bjerge og træer, er træer. Når et menneske er ungt er bjerge ikke længere bjerge, og træer er ikke længere træer. Når et menneske er gammelt er bjerge igen bjerge og træer er igen træer.

2 kommentarer:

Jesper sagde ...

Det var dog et sjældent uintelligent blog-indlæg. Når du nu selv kunne vælge, hvad du ville skrive om, kunne du dog have valgt et emne, hvor du havde nogle interessante synspunkter. Alternativt kunne du have sendt det til Dansk Folekepartis nyhedsbrev - her kunne det så have strålet sammen med tilsvarende kløgtige udtalelser fra Jesper Langballe og hans kumpaner. God vind med studiet, det kan kun blive bedre med tiden - ellers er der i hvert fald grundlag for at kræve skolepengene tilbage.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Prøv at læs det en gang til, og sig så: "tyv tror hver mand stjæler" :P

Simpelt og faktuelt, de radikale taber stemmer til SF.

De har forsøgt at profilere forgæves på anti-DF linjen. Det vil sige brugt uforholdsmæssigt meget tid, på at bashe DF. Og mindre tid på at tale egentlig politik, som i de gamle dage.