lørdag den 18. juli 2009

Sveriges demografi vs Danmarks 2

Som jeg nævnte i første post om Danmarks demografi, vs Sveriges, kunne der godt være forskel i andelen af muslimer og højdemografiske indvandrere i sammensætningen relativt - og det er der, og det er der ikke. Dels består både Sveriges og Danmarks andel af indvandrere af cirka 1/3 del muslimer. Men en forskel er der. Sverige totale andel af indvandrere som procent andel af befolkning er større, og det er den også, når vi taler muslimer.

I Danmark havde vi i 2009 i alt 401.771 indvandrere og 124.265 efterkommere.

Af de 401.771 indvandrere i Danmark kommer 138.692 fra muslimske lande (20 udvalgte lande som nævnes i denne her post)

De tyve muslimske lande står for 79.646 af efterkommerne i Danmark. Altså næsten 1/3 del af indvandrere står for næsten 2/3 dele af efterkommerne. Tal om en forskel i demografi - eftersom mange muslimer først er kommet til sent i Danmarks indvandringshistorie.
Omvendt er mange andre indvandrere gift med en dansker, så børnene ikke tæller som efterkommere.
At demografien er højere blandt muslimer er der dog ikke tvivl om, behandlet her tidligere!
Det er den ikke kun alene ved at føde flere børn per kvinde, men også føde dem tidligere - en struktur med at man flytter fra sine forældres hus til ægtemagens hus, og tidligere indgår giftemål og får børn.
Resultatet af tidligere fødsel alene, er at de i løbet af cirka et århundrede vil føde en generation mere. Hvis 25 år er gennemsnitsfødselstidspunktet for indvandrere, vil det tage 100 år at nå femte generation. Hvis det er 30 år for danskere, vil det tage 120 år, at nå til femte generation.

I Sverige udgør de muslimske indvandrere lidt over 400.000, fra udvalgte 32 lande, altså lidt flere end dem den danske beregning er udført i forhold til (Update - har lavet en ny beregning af danske muslimer) - men kun Indien betyder en substantiel forskel. Bemærk væksten fra 2000 (klik på billedet for fuld størrelse):Den samlede andel af indvandrere i Sverige ser sådan her ud, i alt 1.750.000 indvandrere - over fire gange så mange som i Danmark:


Cirka 4,1 procent af de svenskerne er altså muslimske indvandrere, eller kommer fra muslimske lande, med forbehold for de lande som ikke er talt, og de personer fra for eksempel Indien og Bosnien som ikke er muslimer.
Hertil skal lægges efterkommere som snildt kan være 2/3 del af de 400.000. altså cirka. over 666.000 muslimer i Sverige.
Hvor der er 220.000 indvandrere og efterkommere i Danmark fra muslimske lande, cirka.
De muslimske indvandrere, 138,692 udgør 2,5 procent af den danske befolkning.

Tre gange så mange (næsten i 2008 tal - helt og aldeles nu - angiveligt), i et land som kun er 75 procent større end Danmark i population.

Dette lyder ikke af en dramatisk forskel. Men med det indvandringstempo Sverige har, vil der være en meget dramatisk forskel om to generationer allerede. Endnu mere dramatisk om tre-fire generationer, medmindre de selv føder flere børn, eller stopper indvandringen helt. Ingen af delene er noget man skal satse på. Lige så vel som det er utopisk at tro, at muslimerne bliver fuldt integreret og føder lige så få børn som os - hvis halvdelen gør det, skal vi være glade.

Jeg gentager, Sverige har praktisk set uundgåeligt muslimsk flertal i løbet af dette århundrede, eller tæt derpå, medmindre der sker, og snarligt, væsentlige forandringer i indvandringspolitikken og/eller deres egen fødselsrate. Forandringen i indvandringspolitikken skal ske senest inden for 10-20 år og betyde et nær komplet indvandringsstop.

Så vi skal gøre os klart, hvad for et samfund tror man det vil være, når vi skærer al ønsketænkningen og den politisk korrekte nyreligiøse tro væk?

Kilder: Statistiska Centralbyrån i Sverige

Og KRBEF3 i Statistikbanken.


0 kommentarer: