mandag den 27. juli 2009

Demografi som et politisk korrekt problem

Information har en demografi artikel som falder næsten inden for det politisk korrekte, bemærk dog en kommentar, som advarer:

Det er en meget uheldig overskrift. For et par år tilbage sås lignende overskrifter om fremmedarbejdere i Danmark, om Palestinänsere i Israel og om danskere i Skåne.
Men det er et demografisk problem, at religiøse fanatikere føder flere børn, at lavintelligente gør det, at tilbagestående kulturer gør det.
Og her er det fanatiske jøder det omhandler, så det må man jo godt skrive om:

De ortodokse jøder i Israel får i gennemsnit syv børn, mens de sekulære kun får 2,5 børn. Det forskyder magtbalancen til fordel for det religiøse højre og har stor indflydelse på den aktuelle bosættelsespolitik, fastslår ny rapport.
For at få det hele med, skal man dog gøre sig klart, at præcis det samme sker blandt muslimerne. De moderate får få børn og de konservative fanatikere får mange.
Rigtig mange endda, så mange af de en dag vil blive flertal.

Hvis 1,2 milliarder er muslimer, 80 procent af dem moderate. Så er 960.000.000 af dem moderate og 240.000.000 af dem konservative.
Så springer vi et århundrede frem. De moderate har fået få børn som os, og er knap vokset.
De konservative er vokset ti gange, og er nu 2,4 milliarder.

Så for hver generation, skal de konservative altså udgøre en mindre procent andel af de samlede muslimer, for at undgå at vokse.

For at være kun 240.000.000 ud af 3,6 milliarder skal de være faldet til kun 6,6 procent af muslimerne samlet set. Men det er dem som føder mange børn, ikke de moderate, så at tro de skulle blive færre, ville da være den rene ønsketænkning.

Fremtiden tilhører de fundamentalistiske religiøse og de dumme. Medmindre de kloge begynder at tænke sig alvorligt om.

Smed en lille kommentar til selve artiklen, nu venter jeg i spænding på censurens hårde hånd, om den denne gang lader den overleve.

Vi skal jo helst ikke diskutere de virkeligt store problemer, vel?

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fremtiden tilhører de fundamentalistiske religiøse og de dumme. Medmindre de kloge begynder at tænke sig alvorligt om.

Oplysningstiden er forlængst forbi, folkeskolen uddanner analfabeter. Det Humanistiske Fakultet har social/religionsvidenskab og meget mere for kvinder paa offentlig forsørgelse. Folkefordummelsen fejrer nye triumfer.