tirsdag den 7. juli 2009

Jønke for president

Ekstra Bladet har lavet et lille prøve valg, med over 7700 stemmer, for at se hvor mange stemmer Hells Angels ville få, hvis de valgte at stille op til folketinget.

Afstemningen er naturligvis ikke repræsentativ, eller seriøst ment - altså en rigtig folketingsafstemning, men resultatet er alligevel foruroligende:


Næsten 30 procent ville nemlig stemme på Hells Angels.

Altså en stor villighed til at sende kriminelle mennesker i folketinget - mafia plus MF.

I øvrigt er det et tegn på manglende demokratisk ansvar, når befolkningen belønner partier med en smal mærkesagspolitik. En manglende bredere stillingtagen som spindoktorer dog elsker, men som viser at folkeoplysningen har trange kår og forventningerne til politikerne er blevet mindre.

Men de politiske partier bør også tolke dybere i dette. Det er tommelfingeren vendt langt ned ad, til deres egen indsats.

Befolkningen i et stort mindretal har forlængst indset, at dette problem løses ikke med snak, eller uden brug af tænder.
Hvis politikerne ikke løser problemerne, vil andre træde til, og de vil som Hells Angels ikke bruge fløjlshandsker.

Hvis danskerne får valget mellem et ødelagt samfund, og gader de ikke kan færdes på, eller at håndtere problemet med hård hånd, så vælger de det sidste, ikke som første, anden, tredje, fjerde løsning, men som sidste løsning.
Når den sidste løsning er valgt, bliver den fuldført med stor konsekvens, med tusinder frivillige tropper, som ikke kunne drømme om at slutte sig til Hells Angels, White Pride og andet sekterisk, politisk, kriminelt ros.
Men som ikke vil acceptere at deres børn og forældre overfaldes og chikaneres. At gaderne er usikre.

En stor ung generation vil vokse op med kedelige erfaringer på stribe, og når de kedelige erfaringer har samlet sig på samlebånd, vil ingen være upåvirket af dem.
De vil være børn og børnebørn af mennesker som husker en helt anden tid, og reaktionen er ikke i det lange løb forbeholdt Hells Angels.
Det som Hells Angels gør, er hvad mange mennesker overvejer, lovlydige borgere, der ikke ønsker krig, men fred.
Der ikke ønsker konflikt, men ønsker at problemerne dog kunne blive løst.

Borgere hvis bæger kan rumme meget, men ikke så meget at det aldrig flyder over.

Kig mod Sverige, fordi der vil det ske før her, angiveligt inden for de næsten 10-20 år.

Det kunne dog ske lige så tidligt i Danmark, for vi er et lille land, hvor der er få steder at flygte hen fra virkeligheden, sjakal virkeligheden, som den udspiller sig på gaderne til daglig.

0 kommentarer: