søndag den 19. juli 2009

Muslimer i Danmark

Har lavet en ny beregning inkluderende lidt flere lande end den tidligere beregning (klik på Billede for fuld størrelse):

Altså over 228.000 i Danmark plus det løse i konvertitter, efterkommere som registreres som børn af dansk etnisk herkomst og muslimer fra de lande jeg har glemt, eller udeladt.

Igen de er 1/3 del af indvandrerne til Danmark, men står for 2/3 af efterkommerne. Undtaget Iranerne og Bosnierne har de allesammen rigtig mange efterkommere.

Selv om det fortsætter derudaf med en mindre muslimsk indvandring, og arrangerede ægteskaber, skal vi nok frem til næste århundrede før der er muslimsk flertal i Danmark.

De skal trods alt vokse fra omkring 250.000, med et slag på tasken, til det 20 dobbelte for at blive flertal.
Den demografiske vækst alene burde kun klare cirka mellem 1/3 og halvdelen af denne forøgelse, resten skal ske ved ny indvandring.
Hvilket dog kun kræver lidt over 2500 nyindvandrede om året. Det er 250.000 på 100 år.

Det er rigeligt til at sikre muslimsk flertal i Danmark i løbet af omkring 5-6 generationer.

Det er ikke så let at forstå, men det er bydende nødvendigt at vi forstår det.

Kilde: KRBEF3 i Statistikbanken.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Synes bare lige at jeg vil fortælle dig, at da min bedstemor nægtede at gifte sig med den mand, der var blevet udpeget for hende, talte hun og min oldemor aldrig sammen siden. Det eneste hun arvede fra sin familie, var det spisebord som hendes søsters lig lå på. Hun kunne så få lov til at købe en kiste til hende, og betale for begravelsen. Resten af familien så hun intet til på noget tidspunkt. De ville ikke engang lukke hende ind i deres blomsterbutik for at købe en krans til hende. Den kunne hun få lov til at bestille over telefonen...... Derhjemmefra i øvrigt. Der er i øvrigt ingen muslimer i min familie....... Det eneste i denne verden man kan tillade sig at dømme på "omslaget" er ekstrabladet. Fordi du har læst en kedelig eller dårlig bog, kan du da ikke dermed sige at alle bøger er dårlige og kedelige, vel?

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Nu danner jeg ikke mening på fem sekunder, eller efter at blive belært af nogle få.
Jeg danner den i reglen efter grundig overvejelse.

Hvordan jeg så skal forklare min mening uden at skrive en bog, kort, det er jo så det.

Jeg går ud fra du sigter til at, muslimer er mennesker som os andre.

Det er de, men de er også mennesker som os andre som tyskerne under anden verdenskrig, eller menneskerne som levede og lever i kommnustiske helvedeshuller.
Og der er ikke et eneste muslimsk land i verden, jeg ville bytte leveland med.

Måske er Ankara, nogenlunde moderne, men Tyrkiet er også meget præget af vores kultur og har ført en hård linje over for Islam, haft forbud mod tørklæder for eksempel.

Tager du dog ud på landet foregår det efter den gamle kultur, holder du hånd med en din familie ikke ønsker du skal gifte dig med, så hedder det æresmord.

At der findes forældre, selv den dag i Danmark, som blander sig i hvem deres børn er kæreste med. Gør ikke billedet bedre - det er stadigvæk generelt dem der flytter fra deres lande, til vores. Ikke omvendt og med god grund.

Det er let at relativisere og romantisere, når man kun har kigget på bindets indpakning.

Jeg vil råde dig til at se videon med Hirsi Ali, som jeg postede for nogle dage siden. Og bide mærke i hendes kommentar.
Det er let at tage friheden som givet, når man ikke kender til, hvad det betyder når den er fraværende.

Muslimer er i dag kun omkring fire procent af den danske befolkning.

Men de har allerede formået at sætte et væsentligt fingeraftryk, de mange velfungerende og venlige til trods.

Det er sådan at de hæmningsløse kuer de konfliktsky og moderate. Et moderat flertal betyder intet i forhold til et dedikeret mindretal.

Det dedikerede mindretal er dog netop dem som føder mange børn, så de arbejder konstant mod at blive et flertal.

Hvis du tror at Danmark stadig er et dejligt, frit og demokratisk land, når om hundrede plus år, muslimerne nærmer sig et flertal af befolkningen.

Så er du velkommen til at tro det.

Men den tro deler jeg ikke, og jeg ser ikke noget reelt tegn i den muslimske verden på, at det er noget jeg skal tro på.
Eller i udviklingen med kun fire procent muslimer.

Vi kan selvfølgelig håbe på integrationen, men integrationen er historisk gået i retning af mere islam og mindre andre religioner og folk, i de lande Islam har fået flertal i.

Vi kan håbe på faldende fertilitet, men det er det samme som at håbe på at der stort set ikke vil være kulturkonservative muslimer i Danmark. Der er intet land uden kulturkonservative muslimer, blandt lande som har et anseeligt antal muslimer.
Der er intet land i den muslimske verden som ikke er præget af væsentlig befolkningsvækst.
Intet land hvor de lever gnidningsfrit med andre folk og andre religiøse retninger.

Muslimer er mennesker som os andre, men den ideologi de præges af, er ikke som andre. Den er mere at sammenligne med kommunismen og nazismen, end med for eksempel religioner som buddhismen og jainismen.

Anonym sagde ...

Nu er Danmark jo, geografisk set, et meget lille land, og selvom vi kunne holde mængden af "forskruede" elementer i omegnen af 4%, ville det ikke nytte meget, hvis "omverdenen" oplever en støt stigning. Vi ville så ende som en lille klat landbrugsjord, der skiller os for meget ud i mængden. Den slags forskruede elementer finder vi jo desværre i alle lag af samfundet, omend nok ikke så rabiate, som hvad vi ser i disse videoklip, eller hvad??? Våbengale amerikanske riffel-foreninger,racistiske fodbold-fanklub-undergrupper o.s.v.
Verden er nu blevet så "lille" at jeg ikke tror at vi kan deportere os ud af problemet, og at der må andre metoder til. Vi må med andre ord forsøge at underminere den vækst indefra, medmindre vi da på mirakuløs vis, skulle finde en anden planet vi kunne bortvise disse forskruede elementer til. Det har vist sig muligt at åbne børnenes sind, og LADE DEM SELV indse at der er indtil flere alternativer til den ideologi, deres forældre har skyllet deres hjernevindinger med, og at den "sandhed" de er blevet påduttet, ikke er den eneste sandhed der findes. Og der må jeg sige, at de der hele tiden peger fingre ud i den brogede mængde, og dømmer hele grupperinger på nogle enkelte brådne kar, gør to ting:
1: -Det samme som de personer, de forsøger at advare imod.
2: -Intet for at hjælpe de mennesker der dagligt kæmper kampen imod den ondskab, du hader, der hvor den findes.
Du er et ualmindeligt velformuleret menneske, og du har øjne der ser dybere ind bag facaderne end almenhedens øjne gør. Disse egenskaber kunne du bruge på at GØRE NOGET VED DET. Der er ingen, der læser din blog, der nogensinde vil komme til at sige: jamen han har jo ret, nu vil jeg ændre mit syn på "verden" og handle derudfra. De eneste der tilslutter sig dine holdninger, er folk der i forvejen har taget stilling. Skulle en forskruet ung muslim ved fejltagelse komme forbi din blog, kan du vide dig sikker på at hans "omvendelse" (til ikke forskruet muslim) nu er gjort mange gange sværere, hvis ikke ligefrem umulig. Du giver ham ligefrem lyst til selv at fare i stavepladen, og forsøge om ikke han kunne rekruttere nogle flere tilhængere til hans sag. Så spar på krudtet, til partimøderne, hvor i så kan sidde og være nok så enige om hvor slemt det hele står til. Tro ikke du kan "smide problemet på porten"...... Det er verden for lille til.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Vi skal underminere den vækst inden fra.
Men vi skal også bevare det gode vi har, og ikke sætte det under unødvendigt pres.
Vi kan ikke løse problemet helt, det gælder om at redde de sørgelige rester.
Det vigtigste er at få filtreret vores indvandringspolitik, stoppe familiesammenføringer og arbejde på at assimilere de muslimer, vi har.
Men assimilationen skal være noget nær fuldstændig, ellers så vil de kulturkonservative, af demografisk vej blive flertal blandt muslimerne.
Det er så spørgsmålet om assimilation er mulig i dag?
Tidligere var den muslimske verden mere åben over for vesten, specielt socialismen.
Et demokratisk og kapitalistisk samfund, er de knap så åbne over for.
Et samfund bestående af individualisme er de knap så begejstrede for.

Winston Churchill gjorde ikke det samme som Hitler, ved at pege fingre af nazismen og advare mod den.
George Orwell gjorde ikke det samme som kommunismen, ved at hudflette den og udstille den.
Sådan som jeg ser det, hvis man havde håndteret Hitler hårdhændet fra start af havde han ikke engang turdet at gå ind i Østrig eller Tjekkiet. Jøderne havde angiveligt heller ikke lidt Holocaust.
I dag står vi i samme situation. Islams verden skal holdes i hjørnet og så selv om de ikke bryder sig om det.
De skal kues på plads, tages ved hornene og vi skal lade være med at lege med på deres julelege som Durban.
Jo mere man bakker i forhold til radikal Islam, jo mere går den frem og jo mere blod på tanden får den.
Vi kan sagtens støtte fornuftige mennesker i den arabiske verden - problemet er blot, at deres troværdighed vil ikke være så stor i en verden fuld af konspirations teorier.
De vil blive betragtet som zionismens håndlangere.
Jeg ved godt man ikke giver mig ret bare lige sådan.
Det første skridt ville jo være, at de ikke kan tænke, han har uret. At det er noget vås jeg siger.
Ingen forandrer deres syn på tingene fra den ene dag til den anden, heller ikke mig selv. Og Hvis de gør det er det ikke godt, så flyver de som et blad i vinden.
Men det jeg skriver skulle nok give noget at tænke over. For dem der tør tænke tankerne videre.
Hvad angår muslimer, så kan man ikke omvende dem med dialog heller, og slet ikke uden at udfordre deres tænkemåde.
Nu er min blog ikke henvendt til muslimer eller jehovas vidner, de sidste dages frelste. eller andre stort set helblinde tilhørere af en b tro, også politisk osv.
Den er henvendt til mennesker som kan følge de rationelle spor, og er per natur mere eller mindre skeptiske.
Synes man religion er noget mærkeligt noget, så er man for så vidt på rette kurs :)
Men hvad angår konfrontation med muslimer, så min første dannelse som Islam kritiker modtog jeg på Faith Freedom Forum.
Første gang jeg besøgte det forum, blev jeg skræmt af den konfrontatoriske og no bullshit tone, ja hånende.
Der gik flere måneder før jeg vendte tilbage.
Strategien der, over for muslimer, er at udstille dem når de er mest tåbelige, og de mest tåbelige elementer af deres religion.
og det virker faktisk. Mange muslimer tænker sig stille og roligt om, efter at først være chokeret og afvisende og finder stille og roligt ud af, jamen de har jo ret i meget.
Men det er klart, der er en del du godt kan spare dig krudt på, men de bliver heller ikke omvendt af at du er flink.

En religion som Islam er subtil totalitarisme.

Den virker ikke kun ved social ekslusion og tvang begået af mennesker.

Du kan finde kvindelige muslimer som går med tørklæder, mod deres families ønske.
De er bange for at ikke være gode muslimer, de er bange for Allah, bange for at ende i helvede, eller bange for at ende som de vestlige piger, med mange kærester, rod og uorden i privatlivet osv.

En diktator i himlen kan man ikke vælte som Saddam Hussein og friheden er for mange et plateau uden bestemt retning med kun afgrunde omkring.

Så har vi den eksistentielle angst som Lotte har skrevet en glimrende post omkring.

Anonym sagde ...

Jamen der er da heller intet som hån/latterliggørelse, hvis man skal hjælpe et menneske på rette vej. Det gavner nemlig selvtilliden. Jeg går ud fra at de stadig "mobber løs" på det forum, og at hver eneste gang en forskruet religiøs fanatiker, hvadenten han/hun er muslim eller af anden overbevisning, rammes han/hun af satori-lignende sindstilstand, og ser "lyset". Jeg mener nu at man skal forsøge at se de positive ting, før man giver sig til at "behandle" de negative. I den forbindelse må jeg sige at jeg beundrer muslimerne bl.a. for at de 5 gange om dagen tager sig en stund, hvor de minder sig selv om at der findes noget der er større end dem selv. Noget vi "vesterlændinge" desværre i større og større stil lader gå i glemmebogen. At de så, for et større udsnits vedkommende, har en forkvaklet tilgang til begrebet "rigtigt-og-forkert", er jo så et sideparameter vi virkelig kan bruge til at skabe endnu større splittelse. Deres, "avls-statistikker" (undskyld udtrykket) er også klart noget man kan bruge til at vække skræk i "rækkerne" med. (og det tøver man heller ikke med da) Men hvor stor en del af den samlede muslimske verden tror du selv der er tale om? altså vi taler her om de totalt hjælpeløse, forskruede, decideret farlige og blodtørstige, top-ære-kære eksempler. Hvor mange udgør de egentlig, når alt kommer til alt? Taler vi procent eller promille? Og når vi nu taler om forskruethed, er det så kun i det muslimske "segment" vi finder dén? Eller kunne der findes versioner iført blåligt jakkesæt med rødt/hvidt/blåt slips også? Og i yderste instans, hvem kan i sandhed udpege de virkeligt forskruede?
" Følg dem der søger sandheden..... Flygt fra dem der påstår at have fundet den" (Vaclav Havel)
Slutteligt har vil jeg lige sige at jeg har læst en del af dine kommentarfelter her på dit "sted", og jeg har et mindre råd til dig (fra en søn af en blad-smører) Husk de tre R'er.........
RESEARCH.
RESEARCH.
RESEARCH.
Og med en fornuftig kildeoplysning kan du også undgå en masse fnidder.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Du kan være uenig i den strategi, men den virker. Der er ingen der ser lyset fra den ene dag til den anden, men giv mennesker noget at tænke over, hvis de kan tænke, skal de nok gøre det. Personligt synes jeg ikke de skal ydmyges, men stilles nogle spørgsmål de må tænke over, men jeg er ikke omvendelsesindustrien.

Jeg ved ikke hvor meget man skal beundre mennesker som bøjer sig i støvet fem gange hver dag, for noget der er større end dem selv.

For det første, gør de det ofte af frygt for deres egen skæbne, enten i helvede, eller fordi de helst ikke vil genfødes osv.
For det andet hvis vi skal sige de også bøjer sig for noget der er større end dem selv, så bøjer almene mennesker sig hver hverdag med otte timers arbejde for noget som er større end dem selv, nemlig samfundet. De bøjer sig for deres børns behov, fordi de er større end dem selv, de bøjer sig for venners og kæresters behov, hvis de synes de behov er større end hvad de selv må afgive. Og al den bøjen fylder noget mere end den for gud. SÅ hvorfor skal den bøjen for gud, som noget større end en selv, lige være bedre?

Tager du mig, så bøjer jeg mig ofte for noget der er større end mig selv, det er dog ikke gud. Jeg bøjer mig for personer som har tænkt store tanker, skrevet store digte, komponeret fantastisk musik, gjort noget godt for menneskeheden.

Tager du lande hvor religion spiller en stor rolle, så spiller videnskabelig, logisk, fri kreativitet, teknologisk udvikling også en mindre rolle.
Det er altså lande, hvor man ikke gør så meget for sin næste.
Jeg så hellere mennesker prøvede at skrive og tænke mere, udvikle teknologi, tog ved lære af de mennesker som har gjort det før dem og gøre livet på jorden bedre, end de lefler for en tyran, som de er bange for vil putte dem i helvede.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Andele, hvis det kun var promille så sad jeg her ikke.

Fundamentalistiske grupper og personer har vundet demokratiske valg i både Gaza, Algeriet, og Iran.

Støtten til Osama Bin Laden er ret så stor, omend det ikke betyder at de støtter ham hele vejen, så kunne han sikkert vinde et valg her og her.

Taler vi om de mere hardcore som er parat til at kæmpe militant for at gøre islam til enehersker over verden, så taler vi om 5-10 procent, men de 5-10 procent venter altså ikke på en demokratisk afgørelse før de går i gang med deres projekt.
Taler vi om kulturkonservative muslimer, i den forstand som vil sørge for at deres børn bliver gift tidligt, føde mange børn og dermed eskalere problemerne globalt og lokalt, så taler vi noget større andele svingende fra land til land. Selv om de ikke nødvendigvis er så rabiate i deres tro, så vil de skabe en masse unge mlnd som ikke har noget fornuftigt at tage sig selv. Jævnfør Nordafrika, Pakistan osv. hvor de allerede nu mangler arbejde, eller realøkonomien vokser ikke og ønsker at tage til vesten.
De bliver flere hundrede millioner flere de næste 30 år, hvilket er flere mennesker end de selv og vi kan tage vare på, altså de bliver lette ofre for ekstremister.

I øvrigt vil jeg ikke mene, at aviserne ikke gør sit til at finde positive ting og historier, eller levere tudehistorier.

Men prøv at finde en artikel om de langsigtede konsekvenser, med demografien.

Hvis du kan finde noget på min blog som er substantielt eller faktuelt forkert, hvor det burde være fakta, så hører jeg gerne om det.