fredag den 7. august 2009

Norge - Når man har råd til at være god

Norges økonomi er stærk, rigtig oliestærk.

Derfor udgør indvandring/flygtninge ikke en økonomisk trussel mod landet i samme grad, som det gør mod Danmark og Sverige. En beslutning om at stoppe indvandringen afhænger altså af Fremskridtspartiet og ren indvandrerskepsis, uden økonomiske forhold på noget nærværende tidspunkt kan tvinge regeringen til at omtænke sin politik. Såvel som en socialt sammenhængs trussel, ved kriminalitet og manglende tilknytning til samfundet.

Men så udgør indvandringen til gengæld en større demografisk trussel. Det gør den af flere årsager.

Norge modtager i høj grad flygtninge fra lande som har en høj demografi. Der er forskel fra land til land i forhold til hvem de modtager.

Tyskland foreksempel har overvejende modtaget tyrkere. I Danmark er indtil videre tyrkerne den største gruppe muslimer. Det er dog kun indtil videre, da andre grupper føder flere børn end dem.

Hvad modtager man så i Norge?

I Norge havde man i 2008 20.766 familiesammenføringer. Det er mere end Danmarks rekord fra omkring årtusindskiftet. Det er på et tidspunkt hvor indvandrere og flygtninge allerede udgør 10,6 procent af befolkningen. næsten 50 procent af disse er fra Asien og Afrika. Hvilket nok gør andelen af muslimer til omkring 3-4 procent af Norges befolkning, som et skud fra hoften.

Men familiesammenføringerne er ikke toppen af isbjerget. Hovedgruppen af familiesammenførte er absolut polakker.
Men hvor mange muslimer er der blandt dem?

Ser vi på familiesammenførte fra enkelte lande ser det sådan her ud (klik på billedet for at få det større):


I alt modtog Norge 38.181 familiesammenførte fra de muslimske lande som er udvalgt her. Enkelte af de lande består ikke nødvendigvis af muslimer.

Men læg mærke til de største grupper. Næsten en fjerdedel er fra Somalia. Somalia som er de indvandrere i Danmark som har den ubetinget højeste fødselsrate og kriminalitetsrate.
Fødselraten er 241 procent af den som de danske kvinder har. Efterkommerne fra Somalia voksede med 4,1 procent. En rate der er høj nok til at omkring tyve dobble deres antal over 100 år bare ved fødsler alene, forudsat den fortsætter, hvilket den næppe gør. Men det er ligeledes utænkeligt den kommer ned i nærheden af vores.

Den næststørste gruppe er irakere, omtrent næsten 1/4 del som somalierne, Ligeledes med høj fødselsrate og høj kriminalitet, i hvert fald i Danmark og næppe anderledes i Norge.

En tredje stor gruppe er pakistanere, 1/10 del, som også udmærker sig ved høj fødselsrate og meget kriminalitet.

Den fjerdestørste gruppe er afghanere, knap så kriminelle som de øvrige, men alligevel mere end danskerne og deres fertilitet er under alle omstændigheder høj.

Altså 22.876 af de i alt 38.181 familiesammenførte, eller 60 procent kom fra lande som repræsenterer et markant problem i både demografisk forstand, i kulturel forstand - mere konservative, eller i kriminel forstand på et overvejende plan.

Men 22.876 er ikke meget over otte år.

Lad os kigge på flygtninge/asylansøgere i stedet:

Til Norge strømmede der i første halvår af 2009 næsten 10.000 flygtninge til:Læg mærke til landene, blandt de mest problematiske og fødende.

Altså rundt regnet et tilskud til Norges befolkning på 40.000 om året. Omkring lige så dramatisk som Sverige og med en mere markant tilgang fra de mest anderledes kulturer i forhold til vores. Med et potentielt og i øvrigt uomgåeligt ekstra tilskud til befolkningen via fødsler, og råd til at forsørge rigtig mange muslimske børn.
Potentielt og på sigt kan Norge have et langt større problem end Sverige og selv Frankrig.

Den samlede liste over asylansøgere er her, næsten kun muslimske lande, inklusive tyrkere, angiveligt kurdere, men også russere - hvorfor ikke prøve lykken og søge asyl, når man har alt at vinde og stort set ingenting at tabe.

Og tilværelsen i et fængsel i Europa er bedre end en tilværelse i en landsby i Somalia.

0 kommentarer: