søndag den 9. august 2009

Den shamede nation

DF blive aldrig stuerene, mente Nyrup. Der tager han fejl, men indtil videre virker shamingen af DF glimrende.

Vi er i den bizarre situation, at landets tredje største parti, hvis mærkesag over flertallet af befolkningen er enige i - og en næsten lige så stor andel, deler DFs ønske om at stærkt begrænse EUs magt.
Dette parti ønsker kun 20,1 procent af vælgerne i en regering. Fordi de mener, at DF mener noget forfærdeligt, og mere forfærdeligt end for eksempel SF, som dæmoniseringsfløjen har gjort sit bedste til at bilde dem ind.
Hvor man konkret kan gå ind og sige, at SF er forfærdelige i forhold til noget konkret, nemlig statskassen. Kan man ikke ikke sige helt det samme om DF. Der er det noget mere ukonkret, tonen, nationalisme, nazisme. hvilket svarer til en komplet dæmonisering af SF, fordi de er socialister, og "fordi fordi fordi, ja socialister" og ikke videre, "fat det dog, de er socialister, dermed forfærdelige" helst så forvrænget, og fraværende fra praksis og konkrete eksempler, som muligt.
Helst ned i så små latterlige detaljer, som kan bekræfte hvor forfærdelige DF er, uden at betragte det større billede, at DF faktisk er et parti med legitime synspunkter og holdninger, og en vision om at bevare et godt samfund - et demokratisk parti.

Hvis DF nu gik op i kolonihaver? Det gør de ikke, de går op nationalarv, almindelig kultur og vestlig civilisation, hvilket er bredere og større, end den snævre tankegang man pålægger DF en snæver tankegang med. Hvad så?

DF går op i kolonihaver og Pia kan godt lide Richard Ragnvald. Er det værre? end at kunne lide EU og dets mangel på demokrati? DF har sine mærkesager, hvem har ikke mærkesager som politikere? Er DFs virkelig så meget anderledes og forfærdelige, end de andres?

Dæmonisering virker og selv samme dæmonisering som de anstændige, mener er forkert mod Islam, er helt ok, når der er tale om DF.

Mod dumheden, eller rettere manglen på selvstændig tænkning, kæmper selv guderne forgæves.

Bonus: en lille komisk detajle fra artiklen:

Den typiske vælger, som ønsker, at Dansk Folkeparti kommer med i regeringen, er en mand på over 70 år, som bor i Sønderjylland, har en erhvervsuddannelse og tjener mellem 400.000 og 600.000 kroner - og som stemmer på partiet.

En 70 årig som tjener mellem 400.000 og 600.000, wow DF forgylder virkelig de gamle.

Nej, bid mærke i. Man siger at DF vælgere er knap så akademiske og højtuddannede, men de tjener åbenbart godt med penge, for det er nok primært dem som stemmer på DF, der støtter optagelse i regeringen.

Altså, jeg tror godt man kan regne med, at den gren man sidder på, er man ved at save over på flere steder på en gang.
Mennesker der tænker fornuftigt, og ikke lader sig kue af politisk korrekthed, og tjener godt med penge. De bliver de første til at sige, lad det her land sejle i sin egen sø.
Det er ikke et samfund jeg genkender, føler mig velkommen, eller hørt i. Ikke et samfund jeg gider at bidrage til med S/SFs evige trang til høj beskatning af de rigeste. Det giver da sig selv

Ikke så meget nu, men om 20-40 år, hvor prisen for den nuværende manglende omtanke for alvor skal betales.

0 kommentarer: