tirsdag den 11. august 2009

Frankrig kan få muslimsk flertal efter 2060

Mens debatten raser omkring truslen fra Islam og dens vækst i Europa, domineret af mennesker, der ikke ved, hvad de taler om, eller har svært ved at se sandheden i øjnene for at sige det mildt. Så er det rart, at der findes nogle få dissident-økonomer, der faktisk gider at sætte sig ned og regne på så vigtigt et spørgsmål. Faktisk det vigtigste for Europa overhovedet, med uendelige marginaler.

Det har en fransk økonom gjort. På et fuldt solidt, matematisk fundament, har han bekræftet, hvad mange længe har mistænkt. At muslimerne i Frankrig er over de 5-10 procent, man siger, de er i dag. Ligeledes bekræfter han den mistanke, at Frankrig seriøst er i fare for at få et muslimsk flertal i dette århundrede.

Faktisk på peger han, at hvis nuværende trends i den naturlige vækst og immigrationen nogenlunde holdes, vil indvandrere og efterkommere tredje verden borgere, fra Afrika, Mellemøsten, Asien i Frankrig være flertal allerede i 2060.

Metoden, han har nået frem til det resultat via, er simpel, omend et større matematisk arbejde og flere detaljer kan læses her:

Han har taget udgangspunkt i befolkningstallet siden 1946, hvor den franske befolkning var omkring 40 millioner, mod 62 millioner i dag.
I en periode op til 1970érne havde Frankrig sin egen naturlige, pæne, naturlige befolkningstilvækst og en mindre immigration. Og befolkningen voksede til 49 millioner i 1975. I 1974 blev der så åbnet for famillesammenføringer og samtidigt begyndte de etniske franskmænd at føde langt færre børn, som alle andre europæere. Det vil sige, at der derfra ikke var nogen naturlig befolkningsvækst blandt de etniske franskmænd. Måske endda nærmere en negativ vækst.

Altså befolkningsvæksten fra dengang til nu, på i alt cirka 13 millioner, er sket primært via indvandring og deres efterkommere.

På grundlag af disse beregninger, giver han et estimat på, at der er ni millioner afrikanere, arabere, asiatere i Frankrig, plus et estimat på 500.000 illegale. I alt 15 procent af befolkningen, hvoraf de fleste er muslimer, da de både udgør hovedandelen af indvandringen fra den tredje verden og absolut af efterkommerne.

Derefter har han sat en naturlig vækst for disse på 1,75 procent, som er et mellemestimat. Det vil sige, der er både chance for at det kan stige lidt, men også falde. Hvilket man kan håbe på, men et kraftigt fald er så absolut håb.

Med denne naturlige vækstrate vil tredje verdens indvandrere og efterkommere vokse til 24 millioner i 2060.

Derudover har han regnet med en 250.000 immigranter årligt fra den tredje verden, hvilket svarer til, hvad der kom ind i 2006, plus 100.000 illegale årligt. Man kan diskutere de illegale, men med familiesammenføring aktiv, kan man også diskutere om tallet vil forblive 250.000. Omend det bliver strengt nødvendigt, at sætte markante grænser for denne indvandring på et tidspunkt, så der vil nok komme politiske indgreb.

Denne indvandring med deres naturlige vækst på 1,75 procent, giver i alt 31 millioner i tilvækst.

Så i alt vil det være 24 millioner baseret på naturlig vækst, af de allerede værende i Frankrig og 31 millioner via den nye indvandring og deres naturlige vækst. I alt 55 millioner, eller et flertal i Frankrig, hvor etniske franskmænd angiveligt vil forblive omkring de 53 millioner de er i dag, og muligvis endda have minusvækst.

Men dette er naturligvis forudsat en fortsat indvandring og en naturlig tilvækst blandt tredje verdens Ind/Eft, som er høj, men ikke så høj igen. Faktisk ikke højere end væksten er i 77 lande i verden, hvoraf flertallet muslimske eller afrikanske, som flertallet af af Frankrigs tredje verden immigranter også er.

Man kan så både forestille sig at den naturlige vækst falder, og endnu mere usandsynligt, at immigrationen helt stopper.

Men her kommer en vigtig pointe til, som jeg tit har forsøgt at forklare.

Når de allerede eksisterende indvandrere og efterkommere fra den tredje verden, allerede er 15 procent af befolkningen. Så er løbet i og for sig allerede kørt, retningen er bestemt. Det er kun et spørgsmål om en forskel på årtier, medmindre den naturlige vækst reduceres til langt under en procent årligt og det i løbet af få generationer.

Derfor er det utroligt vigtigt at få stoppet immigrationen af tredje verdens borgere, mens den er omkring vores, nemlig 4-5 procent. De garanterer et stadigt input af første generations demografi og forsinker i øvrigt assimilationen.

Så Frankrig, for at give tre eksempler, vil få muslimsk flertal alene og udelukkende gennem den naturlige vækst blandt de allerede 15 procent af befolkningen, som har ophav i den tredje verden.

Her for at nævne tre eksempler på vækstrater, når udgangspunktet er 9.500.000:

Hvis vækstraten, blandt de allerede eksisterende tredje verdensindvandrere og efterkommere, bliver 2,5 procent, hvilket med stor sandsynlighed er for meget, men ikke umuligt.
Så vil Frankrig havde flertal af dem i 2078, helt uden ny indvandring.

Til sammenligning ville Danmark, hvis vores muslimer vokser med 2,5 procent årligt, med sine omkring 4-5 procent muslimer (jeg har sat dem til 250.000 i beregningen), "kun" have omkring 2,5 millioner af dem i 2100, altså cirka en 1/3 del af befolkningen, givet de etniske danskere forbliver omkring 5 millioner.

Hvis den naturlige vækstrate blandt Frankrigs tredje verdensborgere holder sig stabilt på det halve af 2,5 procent, nemlig 1,25 procent. Så skal vi helt frem til 2147, før de er flertal. Det er vel at bemærke stadigvæk kun medregnet naturlig vækst blandt de allerede eksisterende, altså helt uden nyindvandring. Og det er en relativt lav naturlig vækstrate, langt fra usandsynlig, hvad angår en kultur som gifter sig tidligt, får børn tidligt og har en fetish, hvad angår drengebørn. Så kan man spørge om det er et bedre tidspunkt, at få muslimsk flertal på, end 80 år før?

Hvis væksten blandt muslimer i Danmark er den samme, altså 1,25 procent, og der ingen nyindvandring forekommer, så vil danske muslimer i 2147 være omkring 1,4 millioner, eller cirka 20 procent af befolkningen.

Jeg håber dermed jeg har fået illustreret det, så selv de tungnemme kan forstå det? At der er markant forskel på 5 procent muslimer og 10 eller 15 procent, som basisgrundlag for demografisk vækst og udgangspunkt for den efterfølgende.

At gå fra 5 procent til 10 procent og videre, er ganske let med nyindvandring. Det er faktisk på denne måde, at vi i løbet af ganske kort tid har fået fem procent muslimer.

Alt over en procent i befolkningsvækst er som udgangspunkt kritisk. Specielt hvis man har været så ubetænksom at lave en lynindvandring så muslimerne er blevet over 10 procent af befolkningen.

Tag i betragtning at vi i Danmark kunne præstere at få 10 procent muslimer på blot et årti med radikal, eller anden gutmenchen politik ved roret, og 25.000 nye indvandrere om året. Eller alternativt på 20 år med et gennemsnit på 12.500. Mere kræver det ikke for at forrokke den demografiske balance i landet betragteligt!

Så jo hurtigere vi kan få indvandringsstop, af alt andet end uddannet og kvalificeret arbejdskraft og genindført gæstearbejder begrebet, dog kun hvis strengt nødvendigt! Og som et solidt og urokkeligt begreb, der betyder at arbejdskraften forlader landet, når der ikke er arbejde til dem, eller efter en bestemt periode, hvor de kan tjene penge i Danmark og derefter skal rejse hjem med pungen fuld, jo bedre er det. For den nuværende politik leger med en ild, man ikke forstår.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uanset religiøs overbevisning, så er Frankrig først på skideren den dag det er kvinderne der er i overtal ;)

Anonym sagde ...

"Jeg håber dermed jeg har fået illustreret det, så selv de tungnemme kan forstå det?"

Jo da - tak for en god gennemgang! Den skulle helst trykkes på forsiden af Politiken (det lader trods alt til, at være der de mest ”tungnemme” slår deres folder!).

Aida