tirsdag den 25. august 2009

Det politiske korrekthad

Islamkritik er efterhånden så mainstream, at selv journalister får lov, modsat i Sverige, hvor de ser sig som selv som ambassadører for en ikke eksisterende virkelighed.

Men det foregår ikke uden sværdslag. Når jeg nu og da er inde og læse Pittelkows kommentarer, kigger jeg lige hurtigt læsernes kommentarer igennem.

Og det er sandelig potente udsagn, hadefulde, injurierende udsagn. Langt mere hadefulde og injurierende end dem man anklager Pittelkow for at rette mod islamister.

En L Hansen klager over at hans kommentarer, til denne seneste politiske kommentar af Pittelkow, bliver censureret.

Her er et af dem som ikke blev underkastet censur:

L. Hansen, Kolding | Skrevet: 24. aug 09 kl. 19:39

Pittelkows antimuslimske retorik svarer efterhånden til nazisternes antisemitistiske retorik i 30'erne. Den eneste forskel er, at det dengang var jøderne, der var årsag til alle problemer - for Pittelkow og hans menighed er det nu muslimerne. Det er samtidig tankevækkende, at det netop er JyllandsPesten, der støtter udbredelsen af den antimuslimske propaganda, præcis som avisen støttede jødeforfølgelserne før krigen. Det er faneme uhyggeligt du.


Jeg synes for så vidt, at han skal være glad for at man kun sletter hans rendyrkede personangreb. Med det han skriver, kunne han lige så let ende med en injurie sag i retten.

Hvis de som bekymrer sig om tonen, om fordomme, om dæmonisering, dog selv kunne praktisere hvad de prædiker.

0 kommentarer: