torsdag den 27. august 2009

Alle danskere skal dø

Uriasposten har en længere post omkring - eufemisme - "uro-familien".

Trods flere voldelige overfald, trusler, og meget kontante udsagn som "alle danskere og jøder skal dø", hvilket minder mig om en ung hadefuld muslim, personligt oplevet, som mente det samme og at vi i øvrigt alle sammen var jøder. Derudover er der leveret de sædvanlige gloser som "luder", "racist" og så videre ud i skældsord.

Parallelt er en ung mand 15 årig mand i dømt bøder, for at skrive banaliteter, som ganske vist repræsenterer manglende intelligens og åndsvage formuleringer som rotterede og tyvstjålede kvinder.
Er det så meget værre, end at overfalde mennesker fysisk og ønske alle danskere skal dø?

Der er ikke noget at være i tvivl om, at her er alle dyr langt fra lige. Offer og bøddelrollerne er foruddelt, uafhængigt af adfærd.

Da det i 2000 kom frem at 40 procent af voldsmændene i København var indvandrere eller flygtninge.
Så hed det fra Jan Hjarnø, leder af Center for Migration og Etniske Studier på Syddansk Universitet, at så måtte man se politiet efter i sømmene for diskrimination og forskelsbehandling.

Når der er et flertal og en minoritet, kan flertallet per definition kun være skyldige. De stærke mod de svage, og sidstnævntes position er i den optik ikke selvforskyldt.

På et spørgsmål om en gruppevoldtægt begået af skinheads mod muslimske piger ikke ville have indgået - modsat gruppevoldtægt af en dansk kvinde af muslimer med en nedsættende holdning over danske ludere - i en rapport af Den Europæiske kommision mod racisme og intolerance fra en Journalist, Eric Holstein, tilbage i 2001, svarede Eva Smith i følge Morten Uhrskovs bog, Et delt folk, at:

Det er ikke almindeligt for organisationer som ECRI at beskæftige sig med, om der sker overgreb på flertalsbefolkningen.
Der er altså ikke ligevægt i opfattelsen af skyld og ansvar, heller ikke i lovens praktiske funktion - alle er faktisk ikke lige for loven.

Konsekvensen er ikke så meget beskyttelse af mindretal, men beskyttelse af deres asociale adfærd over for flertallet, hvor forkert den end er.

2 kommentarer:

Morten - - - sagde ...

Hej Thomas

"Når der er et flertal og en minoritet, kan flertallet per definition kun være skyldige."

Det er en meget flink fortolkning.

Tænk du hellere på Sydafrika. Her var mindretallet de skyldige. Fællesnævneren for skyldige er, at de er hvide, og for ofre, at de er sorte. Sådan ca.

I øvrigt er verdens mest udskældte mennesketype, "de hvide", et lille, bitte mindretal i verden.

- - -

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Nemlig, Hvid = forbryder
Demokrati = arrogance
Kritik af totalitarisme = fundamentalisme

Alt andet = uskyldige ofre.

Muslimer kan sandelig ikke siges at være et mindretal. Det samme kan diktaturer og røverstater heller ikke.

Globalt er vi mindretal, de vestligt modernistiske og demokratiske, og som vi i stigende grad må konstatere under pres både udefra og indefra.