torsdag den 27. august 2009

Babyboom i England

England kan nu melde om Babyboom. Vi skal helt tilbage til 1973 for at finde lignende fødselstal.

Det er jo gode nyheder for EUropas aldrende befolkning, eller er det?

Så mangler vi alt bortplapren og gyden olie på vandene, omkring det ikke skyldes immigranter og den slags. At det nærmest er en konspirationsteori, at inden for få årtier er europæerne mindretal.

Måske er det i overkanten at sige få årtier, men årtier er stadig en mere relavant enhed end århundreder, for så lang tid kommer der ikke til at gå.

Hvor mange børn bliver født af immigranter i England? Svaret findes her:

Of the 708,708 births last year, 170,089 or 24 per cent were to immigrant mothers. It is the highest number of migrant births in the UK since records began.


The increase will worry ministers because it threatens to put even more pressure on public services, with schools and hospitals already struggling to cope.


Ja, ved gud vil det skabe pres på hele systemet, men alligevel har man ambitioner om at kopiere en quasi tredje verdens befolkningsvækst, uden at overveje konsekvenser for velstand, infrastruktur, og social sammenhæng.

Af frygt for at virke hjerteløse, er politikerne blevet komplet hjerneløse, hvilket i sidste instans er langt mere hjerteløst og uansvarligt.

0 kommentarer: