onsdag den 9. december 2009

Surprise Surprise klimaracisme

Jacob Holdt folder sig ud i Information:

Vi skader fattige farvede med vores CO2-adfærd. Racisme? Ja, for alle ved, at vi straks ville skrue ned, hvis det gik ud over verdens Hellerupområder.
Hvis holdt har glemt det lever han i et land uden høje bjerge, hvor store områder også kan forsvinde, hvis det skulle holde stik med med vandstigningerne.

At havet så sjovt nok ikke er steget de sidste hundrede år, er så en anden sag.Vores adfærd oversvømmer eller udtørrer allerede livsmulighederne for verdens brune medborgere og påtvinger dem eskalerende vand- og sandkrige, der kan drive millioner af klimaflygtninge mod vore kyster. Når forskerne påviser årsagsvirkningerne, gælder ingen egoismens uskyld længere. Vores kyniske racisme i dag vil skubbe problemerne over på jer unge i morgen og berøve også jer enhver empati når vore efterdønninger ad åre ‘tvinger’ jer ud i voldsomme klimafascistiske tiltag med gigantiske mure og repressive foranstaltninger for at holde de fattige ude/nede.
Jamen det hele er vores skyld, det har intet med for mange børn at gøre, eller korrupte regimer, eller manglen på levedygtig adfærd og egen indsats, eller naturlige processer, som vi intet kan gøre ved.
Vi er er arvesynden selv, det har vi været siden Augustin, godt at marxisterne kan holde tanken ved lige.

Vi står overfor demokratiets dilemma, at fireårsvalgte politikere overalt i verden søger genvalg af egoistiske vælgere, der ikke ønsker deres undertrykkende adfærd begrænset i helhedens navn. Når de folkevalgte forråder jeres fremtid er det jeres pligt at lade jeres moralske stentorrøst runge,
Lov og orden, demokrati er det i orden at trodse, blot man har den moralske magt. Det mener vel også nazisterne at de har?

0 kommentarer: