mandag den 21. december 2009

CRU / IPCC og deres hockeystave

Når CRU producerer proxy prøver ligner de mistænkeligt den hockeystav, der også er på deres instrumentelle målinger:


Deres hockeykurver passer ikke med rådata fra de landbaserede målestationer og der tegner sig i mine øjne et bevidst mønster, med hensyn til at manipulere denne hockeystav frem.

Det synes jeg, det lugter langt væk af og det har intet med Climategate emails at gøre, jeg har været efter hockeystaven før.

Her følger en lang række proxy undersøgelser, både af den mere globale mellemtemperatur, og undersøgelser som kun dækker enkelte lande, altså næppe kan være lavet med det formål, at genere IPCC:Ovenstående er fra Sverige og baseret på træringe undersøgelser og træfossiler, af Håkan Grudd.Proxy fra Finland. (flere detaljer i link)Fra Japan.Ovenstående er multiproxy undersøgelse foretaget af alt andet end træringe på 18 forskellige lokationer på jorden.

Her er resultatet:


Island fra hav sedimenter - ovenstående.Fra Schweiz- isotype undersøgelser.Fra Østrig, baseret på drypsten.Sydarika, ligeledes drypsten.Sibirien, sø-sedimenter.Kina, sø-sedimenter.USA aflejringer på 700 meter.Alaska, måling af længden af en glacier i forhold til max under den sidste istid.Igen Alaska, denne gang temperatur, sø-sedimenter. Ja lidt varmere på det seneste, men kun 0,1 grad.Fra de omfattende undersøgelser på Grønland af forskerne fra vort eget Niels Bohr Institut. Ja og så var 1875 jo det koldeste år på Grønland i 10.000 år.Chile med direkte temperatur målinger for den sidste tid - sø + sediment.

Læs mere her:

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak til Thomas Bolding Hansen for at samle alle disse grafer, som taler deres tydelige sprog.