fredag den 4. december 2009

Min ærlige mening

Den betjent som skød en rambukbilist ihjel, fordi han kørte mod dem, viser sig at have skudt mod en sådan bilist før. Endda mod den dødes ven:

Ud over de skud, som mandag kostede en mand livet, affyrede betjenten også skud mod den 36-åriges gode ven i 2002.

Under en biljagt i Jyderup ved Holbæk blev den 25-årige ramt af to skud, som han dog overlevede. De to mænd havde ifølge avisen været venner siden, de var helt unge.

Den 25-årige blev dog dømt for vold mod politiet, fordi han bakkede den stjålne bil mod betjentene og truede dem med en skruetrækker.

Og statsadvokaten fastslog, at betjenten havde handlet korrekt.

Den 25-årige blev efterfølgende dræbt af et skud fra et haglgevær, da han opsøgte en 18-årig mand med et tæskehold.

Ligeledes har han gjort sig bemærket ved at:

To år senere blev betjenten igen undesøgt af statsadvokaten.

Ekstrabladet.dk skriver, at han kort før jul i 2004 blev fanget på videofilm, mens han under en anholdelse trampede en mand på halsen uden for et diskotek i Kalundborg.

Anklagen lød på grov politivold, men statsadvokaten frikendte ham.

Så er der nok nogle som tænker, her har vi en perfekt syndebuk for politibrutalitet. Jeg tænker helt omvendt, flere betjente som ham og gid de ville skyde noget mere. Gerne med gummikugler, strømpistoler og hvad man nu ellers kan mønstre af letvægts crowd og wachocontrol udstyr.

For politiet skal respekteres, ikke sparkes efter, spyttes efter, kastes sten efter eller køres ned. Er man anholdt, basta, så er man anholdt og det skal man føje - I 99,99999999 procent af tilfældene har man gjort sig fuldt fortjent til det.

Jeg vil langt hellere se en udvikling med langt flere sårede, eller dræbte - langt flere med brækkede arme, blå mærker, eller skoaftryk på halsen, end jeg vil se en udvikling, hvor urolige elementer slipper af med mere og mere. Og politiet ikke kan gribe ind før de er 50 med kampuniform og tåregas.

Der vil naturligvis flyde blod i en overgangsfase, indtil folk har regnet ud, at politiet skal man ikke spøge med.
Men der vil også flyde blod i stadig længere strømme, hvis politiet ikke griber hårdere ind over for visse afstumpede fænomener og sætter en stopper for pøbelterrorregimet.

Jeg ser selvfølgelig hellere, de får en tur med vandkanon og med shotgun med gummikugler, strømpistoler, end dum dum kuglerne. Men pebersprayen er ikke altid nok
De må for min skyld gerne udøve mere politibrutalitet.

0 kommentarer: