tirsdag den 7. september 2010

Mon ikke de bare skulle hæve skatten 60 pct. for alle

For de er svært for S og SF, at få alle de små regnestykker til at gå op og finansiere alle de offentlige goder, de gerne vil.

Den med afgifter på alkohol og tobak kommer heller ikke til at holde, det bliver bare kronede tider for tysk grænsehandel og smugleri.

Skatten på aktiehandler kan risikere at sænke aktiviteten og i øvrigt få investorer til at søge hen på mere grønne marker og millionærskatten, selskabsskatten, samt aktiehandelskatten vil i det hele taget få mennesker, virksomheder og kapital til at forlade landet i højere grad, end det allerede er tilfældet.

Oven i kommer så alle de andre ting, de allerede gerne vil, som de slet ikke fundet penge til endnu og så alle de offentlige tiggerhatte der løbende vil møde op fyldte med tårer om, at de ikke har råd til dit og dat, som S og SF ikke vil nænne at sige nej til.

Nej, S og SF luk nu kritikken en gang for alle og sæt skatten op til 60-70 pct. Så er der rigeligt med penge til omfordeling og flere "velfærdsrettigheder", og de fleste vil ikke have råd til at flytte, men bliver stavnsbundet til Danmark.
0 kommentarer: