onsdag den 29. september 2010

Farvel Danmark

Mange danskere flytter ud, hovedårsagen er skat, men andre flytter også fordi de føler, at Danmark er fremmedfjendsk og småligt.

Læs beretningerne her på JP.

Årsagen til begge motiver skal findes i 321 mia. kroners til offentlige lønninger (Steget fra 284 mia. kr i 2007) og 419 mia. kr. der går til social sikring. Lønninger indbefatter naturligvis personer der arbejder i forbindelse med social sikring.

Danmarks BNP, er omkring 1700 mia.

Hvorfor har begge motiver basis i dette?

Vi opleves som fremmedfjendske og restriktive på indvandringsområdet, fordi der simpelthen ikke er råd til at lukke mennesker ind på samlebånd. Enhver dansker med nogenlunde økonomisk fornuft, der ikke er overtrumfet af ideologiske og ideale hensigter om multikultur, kan se at det er dyrt at åbne grænserne. Véd at det er deres velfærdsgoder og arbejdspladser, der trues.

Den anden gruppe ved, at det nuværende offentlige forbrug er uholdbart og selv om skatten allerede er verdens højeste, er det mere sandsynligt, at den bliver højere, end at der bliver skåret kraftigt i de offentlige udgifter - eller at begge dele kommer til at ske. Dårligere service for flere skattekroner.

Her til beretningerne fra JP:

"På 12. år i Schweiz (cand. scient./HD). Eventyrlyst og Skats årsopgørelse for 1998 gjorde udslaget. Det er den bedste beslutning, jeg har taget. Jeg kunne ikke drømme om at vende tilbage, da jeg ikke er socialist. Klimaet og kulturen er bedre her. (...) Frihed! Jeg kan varmt anbefale unge mennesker med ambitioner, der kan finde ud af at arbejde, at tage springet."

...
"Jeg har boet England siden 94. Først for at læse PhD i kemi efter en kandidatgrad fra KU. Sidenhen har jeg arbejdet i industrien og nu som forsker ved University of Cambridge. Det var en befrielse at komme til UK, da landet er meget mere tolerant over for folk af anden hudfarve. Dengang kørte BT en racistisk kampagne, der hed "De fremmede", som var meget ækel. Jeg elsker Danmark, men jeg ville have spildt alt for megen energi på at bekæmpe racisme, hvis jeg havde boet i DK."

...

"Jeg er højtuddannet indenfor et fag, der er stor mangel på i Danmark. Jeg arbejder ihærdigt på at komme herfra. Det totale formynderi, den totale mangel på erkendelse af, at en ny totalitær ideologi har slået rod i Europa er hovedårsagerne. At danske skatteydere - med verdens højeste skattetryk - nu skal betale børnepenge til polske bærplukkeres børn i al fremtid; det var dråben. Da besluttede jeg at gøre alvor af at rejse."

...

"Er ikke flyttet endnu, men på vej. To årsager: 1. Tror ikke på det danske samfund i længden, 2,1 mio. på overførsel, 0,9 mio. offentlige, ca. 1,2 mio. skoleelever og stud. og kun 370.000 i industrien. 2. Er blevet blevet rigtigt træt af DR/Politiken-pis og dagsordenen i DK. Ingen tak til dem der trækker, vi er bare kvæg."
Danmark var engang et af verdens bedste lande, men selvtilfredsheden kan ikke fortsat hvile på fortidens laurbær. Danmark er for dyrt og for dårlig kvalitet for de mange penge.

Indvandringen vil uafvendeligt føre til skattestigninger og sociale nedskæringer over en bred og blind kam. I mellemtiden vil stadig flere, der kan få en bedre fremtid i et andet land forlade den synkende skude. Den største udvandring fra Danmark kommer i de kommende årtier.

Jeg gider heller ikke kæmpe, tonen er et mentalhygiejnisk luksusproblem, men det er økonomien og den sociale sammenhæng ikke.

Jeg gider ikke shames, for at ville sikre, at det her land forbliver i balance økonomisk og menneskemængdemæssigt.

Jeg tror heller ikke på, at det er muligt at gøre Danmark bedre, Danmark vil uafvendeligt blive værre.

0 kommentarer: