mandag den 25. maj 2009

DR må lange en undskyldning til Pia

Isak Winkel Holm havde citeret Pia Kjærsgård for at sige at muslimer yngler som rotter.

Det har hun aldrig sagt, og i øvrigt vist heller ikke Glistrup, som man siger det samme om. Det er helt tredje medlem af hedengangne Fremskridtspartiet, der vist står for det citat.

Men det er elitens og mediernes yndlings sport, at finde citater de kan hetze DF med. Helst så falske og dæmoniserende som muligt. Muslimerne må efterhånden frygte, at vi bare venter på at begå folkemord mod dem, så forvrængende de farisæiske politiske korrekthadende "helgener" i dette land er.

Som regel foregår det ved at udelade nogle dele af sætningen.
Som da f.eks Morten Messerschmidt sagde noget alá, at de samfund som holder fast i Islam som ideologi er eller bliver tabersamfund.
Så blev det i medierne til muslimer er tabere alle zusammen, underforstået kulturmuslimer og mennesker født som muslimer og ikke alene radikale muslimer og sharia baserede samfund, som var dem Messerschmidt mente.

Det samme da Camre skabte røre i skinhellighedens hellige dam med den politisk ukorrekte frækhed, at sige at NOGLE muslimer kun ventede på at skaffe os af vejen, hvilket terrorister og islamister med Islams politiske overherredømme som mål nu en gang gør.
Så blev det også i medierne til at alle "muslimerne" vil skaffe os af vejen. Hvilket ikke har en flyvende elefant med hvad Camre sagde. Enhver ved godt de flere muslimer er hæderlige mennesker. Inklusive Camre som er et unikum med asperger tendenser, men bestemt ikke dum.

Men et fåtal er terrorister og islamister. En pæn stor andel, omkring tyve procent foreksempel for efterkommere af Libanesere og nogle flygtningegrupper er kriminelle.
Og mange er arbejdsløse og har integrationsproblemer generelt.

2 kommentarer:

WilliamJansen sagde ...

Eftersom du har valgt at anskue sagen fra den voksne side, så må en af os andre sige det:

Vi er pattedyr. Indtil for ca. 30 år siden var der ikke andre måder at formere sig på end rotte-metoden. Rotte-metoden er stadigvæk danskernes førstevalg når det kommer til at fremavle den næste generation. Så seriøst… Hvordan fanden skulle indvandrerne ellers formere sig?

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Ah, korrekt, men mener vi det kærligt, plejer vi at sige hvalpe :)