fredag den 6. marts 2009

Pengene fosser ud af statskassen

Indvandringspolitikken er ubetinget den største politiske brøler nogensinde.

Hvordan man kunne bilde sig selv ind, at der skulle være flere mennesker i Danmark på et tidspunkt hvor arbejdsløsheden lå over 10 procent? Er et himmelråbende tegn på at fornuft og refleksion er en mangelvare, ikke blot hos politikere, men hos den samlede befolkning.

Det er en ongoing kollaps af velfærdsstaten, af sammenhængskraften i samfundet. Og der findes ingen kaniner af hive op af hatten, for hver pumpestation vil der komme ti nye huller, og pumperne udsætter kun det uomgængelige.

Hvorfor? Fordi indvandringen ikke blot er et spørgsmål om at man inviterer 300.000 nye borgere og så er danmarks befolkningstal vokset med 300.000 og ikke mere.
Nej, indvandrerne føder børn, og de føder mange af dem.

De ikke-vestlige indvandrere føder 9,3 procent af alle børn i Danmark, selv om de kun udgør 4,4 procent af befolkningen.
De føder 25,3 børn per tusinde af dem om året, hvor danskere som helhed, inklusive ikke vestlige indvandrere, føder 10,71.

Tager man oven i købet i betragtning, at en del ikke-vestlige indvandrere kommer fra lande, Østlande og Asien, som har en demografi, der minder om vores egen. Så bliver det klart der er en supergruppe inde for de ikke-vestlige indvandrere. Denne supergruppe udgøres overvejende af muslimer, ikke alle muslimer, for en del af dem har en moderne tilgang til tilværelsen, det vil sige de føder få børn, 2-3 stykker.
Nej, en supergruppe som føder langt flere børn, mellem 5 og 10.

Hvor stor denne gruppe er ved ingen, men er vi så uheldige, at den ligger mellem 100.000 og 200.000, kan vi risikere at blive 1-2 millioner flere danskere i løbet af dette århundrede, uden nyindvandring.

Lyder det som overdrevet? Så tjeck lige fødselstallet igen, de føder 9,3 procent af babyerne som fødes i Danmark i dag, som kun 4,4 procent af befolkningen, det er fakta! Fortsætter de 9,3 procent børn i samme spor, med at føde 2,11 gange flere børn end danskerne som helhed, vil de føde 20 procent af babyerne, når de skal føde børn osv.

Som Gunnar Heinsohn påpeger:

Over the course of just five generations (1900-2000) the population in the Muslim countries has grown from 150 million to 1200 million — an increase of 800 per cent. As a comparison the population of China has grown from 400 million to 1200 million (300 per cent).

Følger muslimerne samme mønster i Danmark, vil de blive langt over 2,5 million flere i løbet af 5 generationer. Uden nyindvandring!
Så kan man påregne, at det er uholdbart og usandsynligt, de vil fortsætte denne demografi, men det er også urealistisk, at vi ikke får en yderligere indvandring.

Vi er ude hvor vi ikke kan bunde og pengene fosser allerede ud af statskassen.

Vi skal bare være bedre til at integrere?

Bare og bare. Som det ser ud nu, mestrer vi ikke lige den kunst.

Nu kommer det mest devasterende til det håb. For hvem er det netop som er sværest at integrere. Det er de kulturkonservative som føder mange børn.
Det er netop dem som vil mangedoble og mangedoble sig selv.

Kulturkonservativ Islam er lig med tidlige ægteskaber og gerne så mange drengebørn som overhovedet muligt.

Netop den demografiske model som giver vores egen totalt baghjul.

Integration koster, send flere penge, så skal det nok løse sig. Men der findes bare ikke nogen gylden statslig pung med alle de penge man skal bruge.

Og igen, for hver pumpe, kommer der ti nye huller.

Københavns kommune har faktisk brugt 194 millioner på at forebygge kriminalitet.

Oven i har de brugt 220 millioner på børn på Nørrebro, eller 20 procent af budgettet på området.

Nu skal Gellerup laves om,
for at hjælpe integrationen. Omkring en milliard regner man med det koster. Mon ikke det bliver flere gange dyrere?

Men selv uden et eneste integrationsproblem, koster nye borgere penge, uanset hvor de kommer fra og hvilken religion de har
. De skal have penge!
Og vi har ikke skabt nye arbejdspladser uden om det offentlige, i over 20 år, tvært i mod.
Altså, de allerede 800.000 på overførselsindkomst vil blive flere, almindelige sociale og sundhedmæssige udgifter vil stige lodret. Læger, sygeplejersker, folkeskolelærere vil mangle endnu mere. Almennyttige boliger til alle de marginaliserede vil mangle endnu mere.

Pengene fosser altså ud af statskassen, hr statsminister, der fosser masser af vand i gennem hullerne i skroget. Men minimalstaten bliver til gengæld snart en nødvendighed.
For velfærdsstaten, som vi kender den, er fuldstændigt dødsdømt.

0 kommentarer: