torsdag den 26. marts 2009

Islam uncensored

(Denne post er også placeret i "udvalgte poster" ude, øverst til højre, så man kan labbe den stille og roligt i sig efter kaperingslyst, eller finde og gense den let)

Vi kender ikke meget til Islam i Danmark. Derfor kan vi ikke forestille os, at det er en religion meget anderledes, end den vi er opvokset med.

Men Islam har en langt blodigere fortid end nogen anden religion. Den ikke blot ser sig selv som den eneste sande religion. Den ser det også som sit mål, at underlægge resten af verden sig selv, så alle bliver muslimer. Og som middel til at opnå det mål, har Jihad altid været et centralt og dominerende redskab. Den eneste grund til at vi har haft relativ fred med Islam i omkring 300 år, er det forhold at Islam har været for svag til at angribe.

Men for hver dag der går, bliver Islam stærkere og finder ud af, at vi ikke er så stærke i virkeligheden, som vi er på papiret. Finder revner i vores forsvar.

For 100 år siden var der 2 kristne for hver muslim. Nu er der 2 muslimer for hver kristen. Om ikke så lang tid vil der være 3-4 muslimer for hver kristen eller vesterlænding.

Når vi ser Matador, X-factor, Debatten, Horisont, Basta, Aftenshowet osv. Så ser de noget helt andet i den muslimske verden.
Det som kommer nu, er en samling af muslimsk indoktrinering og verdensanskuelse, fra de store TV- kanaler i Mellemøsten, altså mainstream nok til at blive vist på dem. Jeg har forsøgt at finde eksempler fra så mange forskellige lande som muligt, men You Tube er ikke en særlig god søgemaskine, har ikke kunne finde noget af det, jeg har set tidligere. Det jeg har fundet burde dog give et indblik:

Fra Al-Jazeera og diverse andre TV-kanaler, Stor-ayatollah Al-Baghdadi :Kuwaitisk Professor taler om kommende terrorangreb på USA med WMD våben på Al Jazeera:Tidligere Jordansk minister i Palæstinensisk TV:Qaradawi, meget respekteret lærd - som driver det mest besøgte online websted om Islam, islamonline, som ligger og svinger mellem at være blandt de 2000-4000 mest besøgte websites i Verden:Lidt børne indoktrinering i jihad i det moderate Egypten:Saudiarabisk tv, beklager at muslimerne ikke kan/vil føre jihad som de burde:Fredags Prædiken i det officielle Palæstinensiske selvstyres TV:Tale af Jordansk Parlamentsmedlem på Al-Jazeera:En fra Islamiske revolutionsråd i Iran, erklærer at Islam er stærkere end vesten og Iran bør tage lederskab i den muslimske verden:Syrisk viceminister om Jøderne, der er "værre end dyr":Marokkansk Forfatterinde, glæder sig over at muslimske kvinder er frugtbare og giver fødsel til "rigtige mænd" som Osama Bin Laden, Hassan Nasrallah (shia/sunni skismaet er ikke så stort i det her tilfælde):Mere børneindoktrinering:


Hamas-TV, Jøderne forudbestemt til udslettelse før de overhovedet opstod som folk:Og i den mere underholdende afdeling, en Saudi Iman gør sig klog på Danmark, hvordan kvinder her har sex med hunde og æsler og 54 procent af alle børn født bliver registreret som faderløse:Dette skal ikke ses, som der ikke er andre og mere moderate holdninger i den muslimske verden. Men det har der altid været og vil altid være.
Forskellen på nu og fortiden, er at de radikale, ikke har styrken til at føre krig.

Så længe som at Islam eksisterer, vil der være radikale. Og de radikale vil være en garanti for krig, terror, despotisme.
Muslimer kæmper og dør, også i kampen mod terroristerne. Men dogmatikken/radikalismen inden for islam, er nu en gang som den er, og den vil altid dukke op, altid sive gennem alle sprækker. Og det tror jeg personligt den vil blive ved med, indtil den har bragt så utroligt meget død og lidelse til denne verden, at det er helt hinsides tvivl, hvor langt ude et tankesæt, det er.

Det både rigtigt og forkert, at skelne mellem moderate og fundamentalistiske muslimer, men det er mest forkert. Først og fremmest er det en konstant glidende overgang mellem, hvad vi vil kalde fundamentalister og moderate. Den såkaldt fundamentalistiske er blot den som "abonnerer" på de fleste eller alle islamiske dogmer. I det øjeblik man ikke abonnerer på et eneste af disse dogmer, er man ikke længere muslim.

Der findes ingen løsning, andet end at Islam rives op med rode, og forkastes fra mindst 95 procent af den muslimske befolknings hjerner og hjerter. Hvis det overhovedet er nok. Islam er jo ikke en demokratisk institution, det er en ideologi der ser sig selv som den evige sandhed, med gudsgiven ret til at herske over verden. Så selv et mindretal på 5 procent vil føre Jihad, lave terror, osv. Hvilket ikke er meget i et organiseret samfund som vores, men i mellemøsten, Afrika, er det nok til at rive en hel nation med i faldet og overvinde nationer på stribe. Hamas, Bolchevikkerne, Nazisterne, Khomeneis revolution, det drejer sig ikke altid om antal, men om at de rigtige betingelser i form af fattige, undertrykte, Illoyale (over for eksisterende styre) forsmåede, vrede og hadefulde, folkemasser til stede. Og disse folkemasser er tilstede og vil være det i stigende grad, fordi dem muslimske befolkningsudvikling forgår i et langt højere tempo, end de fleste af landene faktisk kan brødføde, beskæftige, give uddannelse osv.

Det værste er, at Islam ikke blot er en katastrofe som venter på at ske. Det er en katastrofe som allerede er sket mange gange. Vi er bare så uvidende om Islams historie, muslimerne selv er det, og kan slet ikke sætte os ind i, at en så vanvittig religiøs tankegang er så udbredt som den er, i det hele taget kan vi slet ikke sætte os ind i den tankegang.

Senere tilføjelse: Islam Uncensored 2 med Morsi:

En lille tilføjelse til min tidligere post, Islam Uncensored, med videoer, der afslører den del af islam, vi ikke hører meget om.

I Egypten er Morsi fra det muslimske broderskab valgt til Præsident. Der har været dem, der har kaldt ham og broderskabet moderat. Well i forhold til Al-qaida er han moderat, eller rettere sagt pragmatiker, for endemålet er det samme, nemlig en global islamisk stat.

I den seneste tid er nogle gamle optagelser fra 2010 dukket op, hvor Morsi udtaler sig om jøder og Israel:

"De har ingen ret til Palæstinas land (Inklusive det område de fik i 1947-48)"


Mere: Morsi hygger sig til en bøn, der går på jødernes udslettelse:

 

 (Bøn om sejr over de vantro, er ikke en sjældenhed - Det er kernen i jihad og kan tages direkte fra koranen:)

"Give us victory over the disbelieving folk." 2:286

I en hadith findes en dommedagsprofeti, der ikke holder sig til at love svovl og brand, men kræver at muslimerne spiller en aktiv rolle:

Book 41, Number 6981:
Ibn 'Umar reported Allah's Messenger (may peace be upon him) as saying: You will fight against the Jews and you will kill them until even a stone would say: Come here, Muslim, there is a Jew (hiding himself behind me); kill him.
Som vist i den tidligere Islam Uncensored, så har det muslimske broderskabs fremmeste lærde, Yusuf Qaradawi brugt dette citat og bedt om jødernes udslettelse. En moderat fortolkning ville være at dræbe nogle jøder, men det giver sig selv, at en anden fortolkning kan være at fortsætte med det totale folkemord, som Hitler forsøgte. Svært at forestille sig? Her er endnu et eksempel, igen fra Egypten:

 

Og lidt fra den nærmeste front, her en venlig Israelsk journalist, der besøger Hamas tilhængere på Vestbredden, der nu er sluppet fri, efter at have været forbudt af Abbas Fatah:

Selv for ham er det svært at forstå, at de faktisk mener det, de mener:Og sidst men ikke mindst, en glad kvindelig terrorist uden den mindste anger, der får at vide, at hun dræbte flere børn, end hun selv troede:

 

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

@ Børneindoktrinering.

Man kan ikke begynde tidlig nok på en god uddannelse.

@ Fredags Prædiken i det officielle Palæstinensiske selvstyres TV.

Wow, det må være et mægtigt folk, disse jøder. Hvordan forestiller imamen sig at islam vil kunne overvinde dem, der allerede har lagt så store "superpowers" øde?

By the way – Hvornår var det nu lige at Islam regerede verden?

@ Tale af Jordansk Parlamentsmedlem på Al-Jazeera.

Det er betryggende at vide at Islam betyder peace og jihad er en indre kamp for at blive et bedre menneske.

@ En fra Islamiske revolutionsråd i Iran, erklærer at Islam er stærkere end vesten og Iran bør tage lederskab i den muslimske verden.

Yah man! La' os få noget dialog – til forhandlingsbordet Israel, US, og Vesten.

@ Marokkansk Forfatterinde, glæder sig over at muslimske kvinder er frugtbare og giver fødsel til "rigtige mænd" som Osama Bin Laden, Hassan Nasrallah (shia/sunni skismaet er ikke så stort i det her tilfælde).

Muslima'er i "frugtbart samarbejde"?

@ Saudi Imam gør sig klog på Danmark…

Det er godt at vide at muslimske mænd ikke er bæster, der blot følger sine indskydelser, f. ex. ikke tror de blot kan have sex med en kvinde som ikke samtykker.

Zeff

Olsen sagde ...

Ganske enkelt fremragende arbejde. TBH.

Anonym sagde ...

Donkeys og ikke monkeys.. Æsler og ikke aber. ;)

Men mon ikke det er på tide, at de der muhamsere tager et kritisk vue på sig selv, før de peger fingre ad andre.

Anonym sagde ...

googla på

truthtube(dot)tv 2008 exempelvis

eller 2495 eller 2205 el. 2396

Islam exposed


Blaren