fredag den 30. oktober 2009

Langskægget snak

"Er han ikke lidt langhåret"? Den form for slang kender vi allerede godt. Men fremtidens slang byder nok på et hyppigere udtryk, nemlig "de langskæggede."

Dem man også kalder islamister, men selv kalder de det for islam.

De langskæggede mener nemlig oftest de er de rigtige muslimer, modsat de hykleriske kulturmuslimer, der ikke bærer skæg, eller holder deres kone indespærret i dydighedens fængsel.

De kan måske/måske ikke lide jihad. Hvis de kan, vil de i hvert fald ikke skilte højt med det, forståeligt nok. Men måske mener de det faktisk, den tillid skal de da have. Man kan jo godt arbejde for Islam og dens dominante herredømme, sharia og hijab, med almindelige politiske propagandistiske midler.

En ting er sikkert, da Muhamed Sifaoui i sin tid spurgte Kasem Ahmad om de i Islamisk trossamfund var salafister, svarede han bekræftende.

Mohamed Sifaoui har i øvrigt skrevet bogen "brødre mordere", læs den endelig for guds, men ikke allahs skyld, hvor han laver en Wallraff i en salafistisk gruppe.

Kasem Ahmad blev jo halvfyret som talsmand for Islamisk Trossamfund på grund af udtalelser som følgende og lignende:

I fremtiden bliver det meget nemmere at rekruttere terrorister til aktioner i Danmark. Det bliver værst for jer selv. I kommer til at leve med terroren, siger talsmanden for Det Islamiske Trossamfund, Kasem Ahmad, til Ekstra Bladet.


Findes der også folk her i moskeen på Dortheavej, der vil lave terrorhandlinger efter Abu Labans afrejse?

- Ja, helt sikkert, fastslår Kasem Ahmad og fortsætter:

- Det har ikke noget umiddelbart med Abu Labans afrejse at gøre, men stemningen er nu så dårlig, at det må få konsekvenser.

Det er rart med nogle flashbacks, når virkeligheden nu flasher tilbage - ikke sandt? Og vi er tilbage ved det udgangspunkt, som man især på Politiken aldrig forstod, da man påstod at JP kun trykte disse tegninger for at fornærme.

Der findes rigeligt med muligheder for at fornærme. Men der findes - kort sagt - kun tre politiske retninger som betjener sig af fascistisk vold for at kue og opnå resultater.

Nemlig den yderste venstrefløj, den yderste højrefløj og så den militantiske/politiske kult også kaldet Islam.

Alle dybt udemokratiske og med et universalistisk tunnelsyn, hvor kun de har monopol på den sande styreform og dermed ret til at bruge lidt af hvert af midler.

Lad os fortsætte lidt Med Kasem Ahmad:

Kasem Ahmad! - Interviewer: Ekstrabladets Annelise Pedersen - den 24. oktober 1999 (her i uddrag):


Jeg er ambassadør for islam

- Og jeg ønsker, at hele verden skal islamiseres, siger palæstinenseren, ingeniør Kasem Ahmad, der om kort tid bliver dansk statsborger.


Den lange klædedragt og tørklædet er også en beskyttelse af kvinderne, så de ikke bliver voldtaget, når de går på gaden.

Nå, men siden har man jo valgt en ny talsmand, for Islamisk trossamfund. Han hedder Imra Shah og er naturligvis også islamist. Nogen sukkertunge alá Ramadan er han dog ikke. Omend han holder sig fra så bastante udmeldinger som ovennævnte Kasem Ahmad:

Men alligevel får han drejet det her spørgsmål om terror mod JP over på et helt andet spørgsmål, som ellers nok ville kræve et helt andet mål end JP:

Anholdelserne af de to terrormistænkte viser én gang for alle, at Danmark bør trække sine tropper ud af krigen i Afghanistan. For afsløringen af et forestående angreb mod Danmark tydeliggør, at jo mere Danmark tager del i internationale missioner, jo større bliver truslen mod danskerne.

...

»Man må spørge de danske mødre: Hvad ofrer jeres sønner deres liv for? Hvad bliver dansk blod ofret for? Jeg ville ønske, at de danske mødre kunne få ro i deres hjerter. Og jeg vil opfordre til, at deres sønner tog almindelige jobs i stedet for at være krigsførende soldater.

Jeg vil godt give et svar på hvad de danske soldater ofrer deres blod for.

De gør de for at de langskæggede herrer ikke igen kan få magten, sende kvinden ind bag hjemmets fire vægge og aldrig se en skolebog.

For at Osama Bin Laden ikke skal få en sejr, og fornemmelsen af at de nogenlunde kvit og frit kan lave store angreb som 9/11, eller værre.

For at sørge for at Taleban har en større spærresten på vejen til magten, end de evner at flytte.

Godt nok kan vi aldrig vinde over Taleban, men de kan omvendt heller ikke vinde over os.

Hvis vi fjernede den sten, ville de havde en lang lettere vej til magten, ikke blot i Afghanistan, men angiveligt også i Pakistan.

For at holde "de langskæggede" fra magten, for den er de og deres religiøse middelalder syn ikke værdig.

Så mener han i øvrigt, at vi ikke har været en krigsførende nation siden vikingetiden. Det er helt forkert.

Og desværre findes der en utroligt tåbelig religion, der er noget nær statsgaranti for at vi fortsætter med at være en krigsførende magt.

Nej, smut til barberen og lær at tænke i Islamisk Trossamfund.


0 kommentarer: