fredag den 23. oktober 2009

Hr Kastrato er ankommet

Skandinaviske mænd er toppen når det gælder bleskiftning, putte småbørn og læse godnat historier.

Og det går fremad med syvmileskridt.

I 2001 brugte kvinden 123 procent mere tid på småbørnene, end mændene. I dag er forspringet kun 55 procent og når barnet er fyldt syv, bruger manden lige så meget tid som kvinden.

Dermed bruger forældre langt mere tid på deres børn, end tidligere.

Så kan jo sige, at kvinden stadig løfter den største byrde i hjemmet. At manden stadigvæk gemmer sig med at oliere værktøj og polere bilen, mens konen drøner rundt med støvsugeren og arbejder langt mere i sit ansigt gruelige sved.

Men man kunne også spørge, hvem har egentlig definitionsretten med hensyn til, hvad der skal bruges tid på, og hvor meget tid der bør bruges?

Manden klager jo ikke over at konen aldrig slår græs, klipper hæk, polerer bilen, smører værktøjet, og at hun ikke bruger mere tid på dette, gør han?

Manden ville sikkert også være tilfreds med hakkebøffer og kartofler, og med at der bliver støvsuget hurtigt og generelt, men det er konen angiveligt ikke. osv. osv.

Så spørgsmålet er ikke alene, hvem der bruger mest tid, men hvem der definerer, hvad der skal bruges tid på og hvor meget tid der bruges, før der opnåes et tilfredsstillende resultat.

På det område er ligestilling vist ikke særligt aktuelt.

Inspiration fra artikel i Information.

2 kommentarer:

Mia sagde ...

Danske mænd er den rene elendighed, og kvinderne bare kæfter op og holder kun inde, når den femiafrettede Villy Søvndal taler om godhed og socialisme og alle de fantastiske ting, han lærte på lærerseminariet tilbage i halvfjerdserne. Og lur mig, om damerne ikke også hemmeligt drømmer om dette kvindernes fantasifoster, vidunderdukken Villy, der ganske vist ikke er i stand til at bøvse og tisse, når man trykker på en knap, men til gengæld kan fyre sætninger som ”...sandheden er, at vi fører en tilpasningspolitik, der minder om 30ernes, hvor vi ligger i halen på den stærke magt. Den hed Tyskland dengang, i dag hedder den USA.” af i en lind strøm helt ved egen vilje!

Den mere testosteronprægede højrefløj kan slet ikke hamle op med denne talestrøm. Den forsvarer sig simpelthen ikke godt nok og angriber heller ikke tilstrækkeligt.

Den socialistiske danske mand, der til enhver tid vil forsvare Muhammeds ret til at få mindst fem børn, afviser på hjemmefronten enhver snak om mere end to børn. Alt andet ville jo være egoistisk og skade miljøet...

Efter en lang dag i selskab med disse danske vatnisser har jeg en indre følelse, jeg tror bedst beskrives med dette fightclub-citat:

"I felt like putting a bullet between the
eyes of every Panda that wouldn't screw to save its
species. I wanted to open the dump valves on oil tankers
and smother all the French beaches I'd never see. I wanted
to breathe smoke."

Egentlig er Danmark en form for doven selvmordskult bestående af lalleglade idioter. En flok selvforskyldte skibbrudne, der har ligget sammenklynget til hinanden på åbent hav alt for længe, og hvor folk een for een er begyndt at give slip på gruppen for langsomt at drive væk.

Det er som at se en horrorfilm udspille sig ganske langsomt. Man sidder yderst på stolen og råber: ”Lad være med at opdele jer! Bliv for guds skyld sammen!”


”Manden ville sikkert også være tilfreds med hakkebøffer og kartofler...”
Thomas for fanden, du finder altså ikke en kvinde med respekt for sig selv i det ganske land, der bekymrer sig om, hvorvidt manden vil være tilfreds med en hakkebøf eller ej! De har travlt med at følge sundhedsstyrelsens anbefalinger og læse om diverse videnskabelige undersøgelser, således at deres enebørns chancer for at klare sig i livet optimeres. Deres tid bruges med enten at lave fed fisk med speltbrød eller ikke at lave fed fisk med speltbrød, alt efter hvad der skader eller gavner hjernen mest i øjeblikket.

I sidste ende kommer deres små ensomme unger med de store velernærede hjerner ikke langt i en verden, hvor store familier enten kan true sig frem i livet eller dyrke nepotisme.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

"Egentlig er Danmark en form for doven selvmordskult bestående af lalleglade idioter. En flok selvforskyldte skibbrudne, der har ligget sammenklynget til hinanden på åbent hav alt for længe, og hvor folk een for een er begyndt at give slip på gruppen for langsomt at drive væk."

Godt brølt løvinde!

Jeg synes årsagerne fortaber sig i præ 68 generationens hashtåger billedligt talt og med en pegefinger i problemets tågede retning.

Jeg har en anden artikel, jeg vil fremhæve fra Information, som omhandler en 68´er som blev sin egen lykkes smed, på sin helt egen måde.
Venstrefløjen har tordnet mod princippet sin egen lykkes smed, og glemt i passagen, at vores samfunds lykke og rigdom, hviler på den kapitalistiske afdeling af dette projekt, sådan at forstå, at livet består af noget andet, end at håndvaske og skure gulve med halm.
I transit perioden har man så mistet kontakten med, at der skal ofres for fællesskabet, selv i dag.
Omvendt har de om nogen promoveret en egen version, af sin egen lykkes smed.
Nemlig den lystbetonede tilværelse, den intellektuelt narcissistiske kamp mod det bærende i samfundet.
Den pædagogiske og feministiske autonome proces, hvor det at skide på andre, er en socioøkonomisk forståelig handlemåde, hvis ikke en samfundsmæssig nødvendighed.