onsdag den 28. oktober 2009

Åh ja - så var der jo lige ugens sensation

Jeg ville arbejde på JP, selv på en dag, hvor jeg vidste, der ville sprænge en bombe. Efter Beslan kan man i mine øjne ikke synke dybere og det bliver ikke sidste gang.

At få folk til at holde kæft, ved at myrde dem som nægter, er en afprøvet og succesfuld strategi, fordi mennesker ryster som espeløv. Jeg ryster ikke. De skal nemlig i mine øjne vide, at vi kollektivt vifter deres angreb af som de fluer de egentlig er. Så mister deres angreb helt sin effekt og bliver overflødige.

At ryste som bange hund, er at sende storeslem videre.

Men vi både ryster og trækker os tilbage. Det er det samme som at sige, "bliv ved og vi føjer os fortsat."

Det klogeste er allerede er sagt, for eksempel her:

Tænk hvis vi havde sagt til alle de østeuropæiske dissidenter” lad vær”. Lad vær med at sige sandheden om sovjetkommunismen, lad vær med at sige sandheden om Stasi, om Securitate, om overgrebne, om Gulagerne, om henrettelserne, om aflytningerne.
Er det det vi ønsker at sige til de unge i Iran, der tørster efter frihed fra teokratisk diktatur, lad vær med at udfordre styret, lad vær med at lav karikaturer. Hvis i forsætter for i jo bare problemer, så lad vær, det er ikke det vær.
Det kan godt være, at vi journalister her i vesten lever fedt af at have friheden til at skrive hvad vi vil, men vi benytter jo mest ytringsfriheden til at rakke ned på den kultur og de værdier der har skabt den, næ ytringsfriheden det er noget gamle lort. Hold jer til det sikker, anklag dem der ikke svare igen, slå på dem der ligger ned, pis på dem der har fine manerer, men lad endelig vær med at udfordre religioner (Islam, alle andre er OK).


Dem som kom i Gulag, nogle af dem overlevede. Men de levede ikke og det gjorde dem som skizofrent navigerede udenom Gulag heller ikke.

Vi kunne have ladet Hitler tromle helt uden modstand over Europa og verden.
Millioner var aldrig døde. Men til gengæld havde vi levet en duknakket zombietilværelse den dag i dag, umenneskeliggjorte og intellektuelt parterede.

Lad dem opnå intet andet end mere kritik og foragt. Hverken respekt, eller frygt fortjener de.

2 kommentarer:

Egtvedpigen FKA Mia sagde ...

Jeg faldt lige over denne artikel i jp, og tænkte at den måske kunne interessere:

http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article1865907.ece

Forskere i Liverpool har tilsyneladende fundet ud af, at brugen af p-piller påvirker kvinder i retning af at vælge mindre maskuline mænd.

De ændrer simpelthen smag.
Det jeg så tænker er, at det kunne tænkes, at disse p-pille slugende kvinder måske også ændrer smag på andre områder end lige mænd. Man kunne måske forestille sig, at det kunne få dem til at stemme mere feminint.
Pludselig står det lysende klart for mig, at Villy Søvndals succes skyldes hormonel forgiftning hos 50% af befolkningen;-)

Send YASMIN® til Mellemøsten og du vil se det stolte Jihadfolk forvandle sig til en flok flommede rundbordspædagoger!

Thomas Bolding Hansen sagde ...

:) Tak for den.

Ikke nok med det, der er så mange hormonforstyrrende elementer i plastik materiale, og østrogen fremmende stoffer var der, og er måske stadigvæk, i stråforkorter pesticiderne til rugen.
og ASO farvestoffer osv.

Der er mange faktorer på spil, det skal der ikke være tvivl om.

Jeg kan huske at Lennart Kiil fra videnskabsbloggen også har nogle interesante artikler, de findes vist nok allerede linket i nogle af mine gamle poster under taggen "køn".

Men skal lige selv prøve at finde dem og repetere dem.