søndag den 9. maj 2010

Politisk korrekthed og feminim tilgang til problemer

Som jeg skriver i mine statements, mener jeg at ytringsfriheden er et ubetinget gode, det gælder uanset hvor dumt, det som bliver sagt er, ellers skulle Christiansborg have mundkurv på, specielt de unge der: Det skal vi faktisk allesammen, for ryger nogle finker af panden, som Villy udtrykte det.

Derfor er jeg også tilbøjelig til at mene at politisk korrekthed, er et ubetinget onde.

Fordi det repræsenterer et snæversyn, der uanset om det vinkler positivt, ikke desto mindre er et snæversyn.

Fordi det indskrænker mennesket og tabuiserer, hvad der faktisk hverken er dumt eller ondt, men ganske legitime meninger, der, uanset hvad man mener om dem, er meninger som mennesker har ret til at have. Her kunne jeg nævne, at man for eksempel har ret til at mene homoseksualitet er forkert - selvfølgelig har man det, såvel som folk har ret til at være homoseksuelle uden at blive personligt angrebet. Det er for så vidt ikke anderledes, end at man har ret til mene rygning er forkert, men man har også ret til at ryge og det nytter ikke noget at slå mennesker oven i hovedet, fordi de ryger.

Vi har feminint samfund, som opererer med at sminke facaden og opererer med tyngende internaliseret skyld som hovedvåben.

I virkelighedens verden, har vi ikke en smuk facade eller et smukt samfund og dem som skaber problemerne føler ingen skyld, uanset hvor meget du siger FY FY skamme.

En undersøgelse viser, at den nuværende generation af mænd født i 1960erne har langt mindre testosteron (14%), end mændene i generationen født i 1920erne. Man giver hormonforstyrrende stoffer skylden, og det skal der nok være noget om.
Jeg så det dog gerne undersøgt om ikke kvinderne testosteron niveau er steget. Det tror jeg.
Måske hormonforstyrrende stoffer, der forhindrer hovedhormonet i at blive frigjort? For det er i så fald det som det skal gøre til bagdel for selve hoved- kønshormonet.

Måske fordi fordi nutidens samfund spiller på de feminine heste og prægningen, opdragelsen også spiller ind på hormondannelsen/frigørelsen?

I dag er det forbudt til ildeset at tale klarsprog og banke i bordet. Det er i hvert fald hvad den politiske korrekt tilstræber. At udrydde sandheden og indsnævre den. At udrydde konsekvensen og omfavne blødt.

Jeg er helt med på, at man ikke skal være personlig og direkte, personligt ondskabsfuld, såvel som at man skal tænke sig om, før man taler - Det skal man faktisk også gøre selv om man alligevel ikke vil sige noget, da at tænke sig grundigt om kunne løse mange problemer generelt og grundliggende altid er en god idé.

Men den politiske korrekthed går videre og forbyder mennesker at tænke tanker, er efter dem hvis de har antydningen en reaktion på fy fy skalaen.

Det er kvindens natur at opdrage og beskytte. Det er mandens natur at vise eksempler og lade børn gøre nogle forsøg og erfaringer, men også konsekvent sætte nogle nødvendige grænser.

Man kan kalde folk for idioter, hvis det er ens mening, men man kan ikke tabuisere selve det at have en bestemt mening. Slet ikke i et demokrati, der bygger på forskellige meninger og debat.

Prisen for politisk korrekthed og manglende vilje til konsekvens er høj og det er den dagligt, for de såkaldte indskrænkede synspunkter, skader mest personen selv, der ikke formår at tænke bedre og udstiller sin mangelfuldhed.
Den politiske korrekthed og den manglende konsekvens skader mennesker på stribe. For eksempel via forbrydelser, der overgår stadig flere, fordi vi ser med omsorg på forbryderen.

Vi kan ikke både beskytte forbryderen og offeret på en gang, vi må kort sagt vælge en af dem.

Ser vi forbryderen som et offer, der skal behandles mildt. Så glemmer vi konsekvensen i form af hans nye og kommende ofre. Altså vi vægter hans offer tilstand som mere end både hans forrige ofre og de kommende.

Grundlæggende drejer det sig igen om den pæne facade og kombination med politisk korrekthed.

Prisen er et samfund, hvor ondskaben ler og har frie hænder, mens pænheden nyder sminken i spejlet.

Feminint prægede vil gerne fremstå som gode og undgå at føle en internaliseret skyld, og så er de for så vidt ligeglade med konsekvenserne for andre. Bare de ikke selv lider den tort at fremstå skammeligt og have dårlig samvittighed.

0 kommentarer: