mandag den 26. januar 2009

Ærle PERLE pif paf PERKER

Jeg vil blande mig i den herserende diskussion og se frem til at Kaptajn Haddock også bliver censureret i Danmark. Så fandens til Plebejer sprog kan man jo ikke have i et civiliseret land - vel?

Politibetjente repræsenterer jo etaten, og som så bør de naturligvis veje deres ord på en guldvægt, men det er et latterligt krav at stille til mennesker under ekstreme forhold, at de helt og aldeles skal afholde sig fra at kalde klaphatte for klaphatte, idioter det de er; idioter.

Nu var hr. betjent jo ikke så diskret som vores gamle gårdvagt på skolen, der var mere raffineret, både når der var tale om vold - som bestod i at han smækkede sit nøgleknippel ned i issen på os, så man skulle kronrages for at fremvise beviset, hvis der overhovedet var et, for et nøgleknippel gør ondt selv med ringe kraft deroppe. Nej vores kære gårdvagt var så raffineret, at han kaldte os for nødder. Et såre udspekuleret og neutralt begreb, der jo kunne betyde, at vi havde en skal som var svær at knække, eller bare var små. betydningen var dog, at vi havde hjerner på størrelse med en nød i hans univers og opførte os derefter.

Nej hr. betjent tyede til det næsten farligste af alle begreber, nemlig "perker".
Og det var naturligvis dumt, når den politiske variant af SE og HØR stod lige ved siden af og ventede på ethvert tegn, der kunne fordrejes til den helt store skandale.
Lige som Se og Hør tolker gladeligt på små tegn i vejr og vind, gør Redox det samme.
Uhm; Mads Mikkelsens hånd strejfede Sidsel Babett Knudsens! De er helt sikkert kærester! Og betjenten som sagde PERKER! Er helt sikkert racist!

At Perker så står i ordbogen og bruges af indvandrerne selv, som en fælles identitetsbetegnelse for deres mellemøstlige baggrund, det er så ikke noget, der tæller i den her sammenhæng, for konnoteringen var jo negativ! Uha dadadadadadada.

Jeg er ked af det, jeg kan ikke følge hysteriet og slet, slet ikke uligheden for loven, og den vender jeg tilbage til. En politibetjent har ret til at sige Perker, idiot, fjols, fatsvag og en helt masse andet. Højst skal han da have en mindre reprimande af sin chef. Kølhales og slæbes for retten skal han fanme ikke. Hvad tænker vi dog på?

Nu til ligheden for loven. Hvis denne betjent skal dømmes for at sige perker. Så skal mennesker og betjente der kalder nordmænd for fjeldaber ligeledes slæbes for retten. Fjeldabe er ikke engang et dobbeltbetydnings udtryk med andet end nedsættende tolkninger. Det samme skal mennesker der kalder mig jydepotte! Eller danskere for svinehunde og klaphatte. Mennesker der kalder tyskerne for sauerkrautere, franskmænd for frøædere. Det er lighed for loven, det andet er heksejagt og ikke værdigt for et retssamfund.

Nu vil jeg advare svage sjæle. Nu kommer der altså skælds og smædeord, der vil noget. Da jeg ikke er agiteret og ophidset, vil jeg dog med kold beregning rette disse sinistre gloser mod en, som man godt må hade. Altså en som hører til i den politiske korrekthads kategori. Det kunne være Pia Kjærsgaard, men jeg foretrækker at rette disse hadefulde angreb mod en som vitterligt har fortjent dem.

Er i klar på en gang hatespeech?

Modsat hr. betjent, Pia og hvem Redox og SE og HOR nu mener fortjener det. Er der her tale om en gedigen klaphat, båtnakke, ærkeprimat, dummernakke, et tågehorn som virkeligt har gjort sig fortjenstlig til æren: Nemlig den elendige, fladpandede glatnakke som skubbede en ældre herre, perker, ud foran et tog og næsten tog livet af ham.
Magen til neandertal skal man da lede længe efter i nutidens Danmark. Sikke et hulkort, en tomhjernet øgle af et forhistorisk format. White trash og afblegede karklude har vi sgu nok af.
Sikke et psykopatisk fjols, hvilken svumpukkel, et menneskedyr på niveau med en bavian og en hyæne. Hvilken Valhallaamøbe, mageløst uintelligent skabelse, hamrende stupid, udsuget æggeskal af et tatoveret monster. Hvilken totalt hjernelam, underudviklet underart af den nordiske race.

Nå det burde række til, jeg kunne dømmes for lidt af hvert, hvis loven altså var lige for alle!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lige for en god ordens skyld, skal der være plads til at grupper af betjente med anden etnisk baggrund kalder en arrestant for 'fuckin' dansker-svin'?

Du har vel efterhånden at debatten fortsatte, og han har nok sagt perle, hvilket Søren Svendsen har argumenteret bedst for.

http://sorensvendsen.wordpress.com/2009/01/24/ret-skal-v%C3%A6re-ret-perle-eller-perker-del-ii/

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Jeg ville ikke dø af at blive kaldt det. Så en løftet pegefinger og reprimande højest, at sende folk i retten er for langt ude. At have en ulighed for loven er ikke noget som hører et retssamfund til.
Det er min hovedpointe.