søndag den 15. november 2009

Verdens bedste bokser

Verdensmesterskab i nu syv forskellige vægtklasser og selv om han har lidt nogle få nederlag, så er der næppe tvivl om, at han er noget af det bedste verden nogensinde har set - se selv hvorfor - runde 3 og 4 fra kampen i nat:Manny Pacquiao eller Pacman.


2 kommentarer:

WilliamJansen sagde ...

Spoiler-warning, please...

Anyway; Jeg tror at Manny er den sidste verdensstjerne i boksningens historie. Kampsport er på vej ind i en post-bokse-dominans-æra, og den generation af boksere, som debuterer nu vil IKKE producere verdensstjerner. Any thoughts?

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Der tror jeg du tager fejl. Men der er et problem med at en sådan helst skal komme fra USA, eller som minimum træne og bokse i USA for at blive taget alvorligt. Hvilket gør at når russiske og engelske boksere, og en enkelt dansker, ellers en tysker, dominerer, så er der ikke den store interesse.

Og i øvrigt, så skal de også sættes i scene på den ene eller anden måde. Men selv Lennox Lewis som var en suverænt dygtig bokser og en stor kæft, blev aldrig en rigtig verdensstjerne. Det var han blevet, hvis han var født i USA.