torsdag den 12. november 2009

Rød stær - den nye folkesygdom

Sygdommen vokser epidemisk for tiden og har gjort det siden de glade tressere, da det menneskelige intellektuelle immunforsvar blev alvorligt svækket af den marxistiske virus.

Som andre former for stær, er det en betændelsestilstand, som angriber ens "øjne" og gør en gradvis blind.

De første symptomer som melder sig er tunnelsyn, siden tiltagende nærsyn og stadig højere grad af blindhed. Jo hårderede øjnene bliver ramt, jo mere mister man evnen til at orientere sig, indtil man slet ikke kan opfatte andet, end bevægelse og slørede former. Som man så henholdvist bliver overset, eller overdrevet, alt efter tolkningen.

Specielt farven rød, og alt hvad der har med denne at gøre, bliver man komplet blind over for. Mens farven blå fremstår som sort.

Betændelsen kan i svære tilfælde angribe hjernen, således at ens evne til at bruge storhjernen permanent forringes, hvor man så drives til at kompensere ved overdrevent forbrug af det limbiske system og reptilhjernen - frygt, sympati og antipati, uden vejledende logik.

Da egen synsevne på det tidspunkt er fuldstændig fraværende, opererer dem som er hårdest ramt af rød stær i stedet for med faste kategorier for godt og ondt, faste offer og bøddelkategorier, som er aldeles urokkelige, da den syge ikke selv kan se og iagtage forandringer og nuancer.

0 kommentarer: