søndag den 8. november 2009

Don´t mention the M word

Nu hvor det har givet bagslag, at man har overset en mands promuslimske holdning, og hans antiamerikanisme, så skal den politiske korrekthed alligevel ikke afholde den amerikanske hærchef, general George Casey, fra at advare mod at man tager det for givet, at der var religiøse motiver bag skyderiet på Fort Hood.

Dette er ikke det eneste eksempel på, at USA har overset klart promuslimske holdninger og fundamentalisme. Inden for CIA havde Osama Bin Laden en muldvarp, Ali A. Mohamed, som ikke lagde skjul på sin fundamentalisme.

Hvis Nidal Malik Hasan nu ikke havde udtrykt muslimske sympatier, antiamerikanske sentimenter, brugt sin praksis til at propagandere mod Afghanistan krigen, når han havde patienter inde med Post Traumatisk Stress fra samme konflikt! Så havde nok heller ikke haft den mistanke, at religion spillede ind.

Hvis manden i stedet aldrig havde råbe "Allahu Akbar", aldrig havde haft forbindelser med radikale imaner, aldrig været en from muslim, aldrig havde udtrykt antiamerikanisme og modstand mod krigen osv. og i stedet lige var blevet skilt, eller noget i den stil, så kunne man overveje andre forklaringer.

Hvad skulle der ske, ved at være ekstra opmærksomme på muslimer i hæren?

Der er ingen tvivl om, hvad der vil ske, hvis man lader være. Dette er ikke første tilfælde, hvor en muslim dræber amerikanske soldater, fordi hans sympati først og fremmest ligger hos hans trosfæller. Allerede før Irakkrigen, mens de ventede i Kuwait, smed en muslimsk soldat håndgranater ind i et kantine telt og dræbte en håndfuld marinesoldater. Når der kun er 3000 af dem og så mange vakler i deres sympati. Så er det nærmere et argument for at holde godt øje med dem.

Den politiske korrekthed skal ikke helt få os til at lukke øjnene.

Men vi behøver heller ikke at lave strækmarch i spinaten som ham her:Men pointen er, at når de direkte udtrykker muslimske sympatier, direkte udtrykker afsky over for USAs krig i Afghanistan og Irak, så skal man holde øjnene åbne.

1 kommentarer:

raapil sagde ...

Ja, eller trække sig ud af Afghanistan og Irak og holde sig væk for fremtiden :)