fredag den 27. november 2009

Aktiv Wahhabisme med et strategisk sigte

USA har jo slet ikke de problemer med deres muslimer som vi har, pludrer pro multikulti flokken.

Det er en sandhed med modifikationer, da der nærmest dagligt, på det seneste har været terrorsager og anholdte i forbindelse med det dette.

Nogle vil måske mene at det skyldes at USA jo er den store satan, og selv om de kun har 2 procent muslimer. Så er man jo "forståeligt nok" primetarget, som nutidens store hegemon, der er så uforskammet at presse MCdonaldsburgere og Hollywood film ned i halsen på os, og udstationere og bruge deres militær i udlandet.

Men der kunne også være en tredje forklaring. Saudi Arabien med sine sponsorater af skoler og moskeer er primært aktive i tre lande. Pakistan, Indonesien og USA.

De skyldes i mine øjne strategiske hensyn. Pakistan er en stærk militærmagt med A-våben. USA er en ditto og Indonesien er Islams mest folkerige nation.

Nogle anslår at 90 procent af de amerikanske moskeer er Wahhabistiske og sponsorerede af Saudi Arabien.

2 millioner amerikanske muslimer går regelmæssigt i moské, hvor man så optimistisk vurderer, at kun 25 procent af dem, egentlig er wahhabister.

Så, den langsigtede strategiske satsning på USA fra Saudiarabisk side, skal nok give resultater på sigt. Ikke gode resultater, men flere af den slags resultater vi har set dagligt for nyligt, hvor inden for kort tid flere terrorceller blev optrevlet.

Men langt værre er de resultater som opstår i Indonesien og Pakistan, for her taler vi ikke om et klientel, som kun udgør 2 procent af befolkningen.

Amerikanske velintegrerede muslimer hylder Fort Hood morderen.

CAIR slæber skole i retten for at fremtvinge retten til bøn i skoletiden.2 kommentarer:

WilliamJansen sagde ...

Amerikanerne er også de ikke-muslimer, som har gjort mest for at promovere wahabisme.

De støttede den rabiate islamisme i Afghanistan, fordi den bekæmpede døgnfluen kommunismen.

De støtter Saudi-Arabien, og er gået i krig for at forsvare deres suverænitet (det var én af grundene til den første Golfkrig).

De har valgt to præsidenter fra en familie med meget nære bånd til House of Saud.

De ligger som de reder. Men jeg elsker USA, og ville ønske at de ikke lå der.

Hodja sagde ...

Den er et par år gammel - men læs evt: http://www.sperryfiles.com/