søndag den 6. november 2011

Topmålet af islamisk galskab?

Religioner er ikke ligefrem synonyme med rationel tænkning, men noget fortjener karakteriseringen vanvittigt og grotesk mere end andet. Denne propaganda-video fra Iran, der er spredt først til den revolutionære garde i Iran og siden oversat i en arabisk version med det formål, at skabe "vækkelse" i den muslimske verden, er noget af det mest skræmmende, jeg har set. Det er skræmmende fordi, at det er underforstået, at Iran kan tage martyrideologien til det næste niveau:


Til tider er videoen dog ufrivilligt komisk, specielt når der i videoen henviser til en tid, hvor de værste mennesker på jorden vil herske, hvorefter der blandt andet vises et billede af Angela Merkel i et latterudbrud.

Den mere dystre pointe i filmen er det apokalyptiske budskab, de sidste tider er nær, og Iran skal spille en rolle i at bringe dem nærmere. Hvor den karikaturagtige mand i New York med skiltet, "dommedag er nær" er en lattervækkende loonie. Så er der ikke meget at grine af her, fordi indlejret i den islamiske ideologi, ligger det ikke kun at vente på dommedag, men at hjælpe den aktivt på vej.
Loonierne i dette tilfælde er heller ikke individer i randen af samfundet eller i småkirker ude på fjerneste hill-billie majsmark, men sidder på magten i Iran med Ahmadinejad, som leder.

Filmen henviser til en masse hadither, gamle profetier, der omhandler tiden op til dommedag. Det er ifølge dem blev spået, at kvinderne vil smide hijaben, mænd gå klædt, som kvinder, og homoseksualitet vil blive almindeligt, kort før de sidste tider er nær.

Så vil der komme en nation mod øst, der vil bane vejen for Madhiens genkomst, profeterede Muhammad. Denne nation mener Ahmadinejad og hans følge er Iran. De mener også, at Madhien er identisk med genkomsten af den 12 iman.

Mere her:


Der henvises i videoen også til omvæltninger i Egypten og Yemen og Iraq, der spiller en stor rolle i profetierne, naturligvis sammen med Israel, der på mystisk vis - Hmm hmm - vil forsvinde, når muslimerne igen arbejder sammen og udviser vilje.

"Så viser filmen en forside fra en iransk avis, hvor der står:

"Den nuværende generation af palæstinensere vil opleve Israels nederlag."

Budskabet er klart nok!

Men for at gøre det klokkeklart flashes teksten; at udryddelsen af det zionistiske regime og erobringen af Jerusalem er en af de vigtigste begivenheder i genkomsten af Madhien.

I videoen henvises der også til profeterede personer i de gamle hadither, som det tolkes er lig med Ahmadinejad og Nasrallah (Lederen af Hezbollah i Libanon)

Konklusionen er, at disse personer vil koordinere oprøret mod vesten og Israel.

"Sejren er nær" ender filmen med.

Dette er skræmmende - ikke fordi, at det er mere skræmmende, end det man kan høre fra Hamas og andre radikale terrorister. Men fordi Iran er på vej til at blive en atommagt. Selv om dets militær generelt er et tredje verdens militær. Så har det styrker i form af missiler, der kan nå Israel og Europa og er i færd med at udvikle missiler, der kan nå USA. Samtidigt har landet investeret tungt i moderne antifly- og skibsraketter.

Problemet er ikke kun den apokalytiske ideologi eller de bizarre tanker om den 12 iman. Der er også det klassiske problem, nemlig det, som den almindelige terrorist repræsenterer. Problemet er jihad og martyr-ideologien. Martyren frygter ikke døden, jihad er hans pligt. Martyren ender i paradis, og han frygter heller ikke at slå de retfærdige ihjel (fromme muslimer), for han sender dem til paradis, og de onde ryger retfærdigt i helvede. At slå ihjel og blive slået ihjel er for martyren en win-win situation, hvor intet kan gå galt, forudsat, at martyren virkelig tror på gevinsten med paradis.

Martyr-ideologien ender blot ikke med martyren, eller martyrgruppen (terrorist-organisationen).

Det mest skræmmende vil være martyr-nationen. Og det kan netop blive tilfældet med Iran under den nuværende ledelse, at den vælger en skæbne som martyrnation. Spørgsmålet er, om der på noget tidspunkt kommer ærlige og fair valg, der kan bringe en ende på den nuværende kultiske ledelse.

Under alle omstændigheder er Israels dage talte, for det er ikke kun Iran, der ønsker at udslette Israel fra verdenskortet.

Det gælder også i den øvrige arabiske verden:

For at gentage en klassiker, her er en af de mest prominente imaner i den sunnimuslimske verden:Den apokalyptiske vinkel, hvor Jøderne skal dræbes før dommedag kan komme, er ikke kun begrænset til Iran.

En ofte citeret hadith (hadiths er kort fortalt fortællinger om, hvad muhammed svarede på spørgsmål fra hans følgere og udgør i princippet et vigtigere grundlag for Islam end koranen), der går igen i de fleste autoriserede Hadith-samlinger, er denne:

"The Day of Judgement will not come about until Muslims fight the Jews (killing the Jews), when the Jew will hide behind stones and trees. The stones and trees will say O Muslims, O Abdullah, there is a Jew behind me, come and kill him. Only the Gharkad tree, (a certain kind of tree) would not do that because it is one of the trees of the Jews." (related by al-Bukhari and Muslim).Sahih Muslim, 41:6985, see also Sahih Muslim, 41:6981, Sahih Muslim, 41:6982, Sahih Muslim, 41:6983, Sahih Muslim, 41:6984, Sahih al-Bukhari, 4:56:791,(Sahih al-Bukhari, 4:52:177)


Ifølge denne iman planter jøderne løs af de gharkad-træer, der ikke vil røbe, at de gemmer sig bag dem:Den korte af den lange version er, at ønsket om at udslette Israel er reelt nok, og eksisterer ikke kun hos Hamas, Hezbollah og Ahmadinejad. Holdningen deles vidt og bredt af islamister i de arabiske verden. De islamister, som de såkaldte arabiske forår nu er ved at bringe til magten. 
Da araberne er svage militært og vil være det langt ud i fremtiden. Så er truslen martyr-nationer, der trods de ikke har en chance for at vinde, alligevel vil tage kampen op. Præcis som Hamas gør det, som en martyrorganisation.

Den slags nationer kommer vi til at se flere af, for det kræver kun islamiske herskere og magthavere.

Og det er derfor Islam udgør en trussel, det drejer sig nemlig ikke om at vinde her og nu, eller have det stærkeste militær, men at kæmpe her nu. Islamisterne er sikre på, at sejren tilhører Islam i det lange løb, men her og nu, drejer det sig om martyr-aktioner, at udføre jihad, dø som martyr og komme i paradis med 72 jomfruer, præcis som Hamas gør det, selv om Hamas ikke har en jordisk chance for at vinde andet end paradiset. Men det er også nok, når man tager Islam bogstaveligt. Hvis Iran bliver en martyr-nation, så kan de virkelig gøre skade, for Iran har våbnene, der får Hamas' Qassam-raketter til at blegne.


1 kommentarer:

WilliamJansen sagde ...

Tak for det indlæg!