torsdag den 27. januar 2011

Dagens karaktermord i det begivenhedsrige Danmark. Nogle gange går man måske også lidt for rigeligt i selvsving.
Er hun utroværdig, fordi hun er gift med en mand, der er gået konkurs og økonomien halter? Man hæfter 'solidarisk' for sin ægtefælles gæld, jeg kendte en gang en, der var skilt fra hendes konkursramte mand, og fortsat manglede at betale flere hundrede tusinde.

Man gør vel sin pligt i det tilfælde, jo, men i hvilket tempo - man skal jo også have råd til at leve, skal vi glæde os over, at den selektive moral har sejret af helvede til, når hun og hendes mand har solgt huset og bor i en campingvogn.

Politikerne har ikke kunnet styre den offentlige økonomi siden Schlüter, ja han selv tog ikke kraftigt fat for nettogælden hos staten, den blev aldrig afskaffet. Men Henriette Kjær, en oplagt syndebuk og et nemt slagteoffer. Hvem gider egentlig at stemme på et parti, der behandler deres egne på den måde?'

Og journaliststanden har egentlig med lidt fantasi vigtigere ting at gå op i:



ATS-MEDARBEJDER KVÆSTET PÅ BORGEN
Som det eneste danske medie var ATS ikke i stand til at rapportere direkte fra Henriette Kjærs ankomst til gårsdagens møde i den konservastive dolketingsgruppe. Det skyldtes, at vor politiske modarbejder blev trampet ned af en flok bissende kolleger, netop som han skulle til at stille den afgående gruppeformand et spørgsmål.

»Jeg havde lige stukket min mobiltelefon op i næsen på Henriette Kjær og spurgt hende: »Henriette Kjær! Henriette Kjær! Hvordan har du det lige nu?«. Men jeg nåede ikke at høre hendes svar, før jeg blev væltet omkuld af cirka 100 andre journalister, der ville spørge hende om det samme«, siger vores politiske modarbejder, som måtte sys med 12 sting efter at være blevet ramt i nakken af et tv-kamera.

»Regeringen burde gøre noget for at forbedre de arbejdsforhold, man byder pressen i sådan nogle situationer. Det er helt afgørende for folkestyret, at vi som journalister har mulighed for at få svar på vores kritiske spørgsmål til politikerne. Ellers kan demokratiet jo ikke fungere«, tilføjer han.

BREAKING NEWS
Henriette Kjær erkender nu, at hun også har oparbejdet et stort søvnunderskud.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så vidt jeg har læst, har de (begge) undladt at betale mange håndværkerregninger (fælles hus), har optaget nye lån for at betale gamle lån (fælles udgifter), overskredet tidsfrister, (den famøse sofa var vel også deres begges) o.s.v. - alt i mens hun mener, at man bør kunne klare sig på starthjælp.
Skal vi gætte på, at de tilsammen tjener langt over 100.000 om måneden?

Morten - - - sagde ...

Det gælder åbenbart ikke rigtigt at have en fornemmelse af, at E. S. P. er en anløben skiderik. Men nu kan man vel efterhånden bakke sine anelser op med en vis portion solid dokumentation.

Skulle Henriette mon have været helt uvidende - også om visse af sin ægtemands karakteregenskaber ? Eller tænkte hun mon noget i retning af, at den tid, der går godt, kommer ikke dårligt tilbage.

Til gengæld er den med sikkerhed omme nu ...

- - -

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Det finder vi vel ud af, når hun indgiver en skilsmisseansøgning, eller undlader at gøre det.