mandag den 8. november 2010

Venlighed revideret

Jeg ved ikke, hvad der gik af mig i går. Jeg var lidt for venlig ved VKO.

I virkelighedens verden kommer de nye regler for familiesammenføring ikke til at batte en skid, fordi de fleste familiesammenførte kommer alligevel ind gennem EU-reglerne via et kort ophold i Malmø, eller nominelt som studenter, arbejdstagere, eller simpelthen på turistvisa.

Så de nye regler kommer til at ramme danskere, der vil familiesammenføres med en thaipige, mens en 22 årig dansker kan bringe sin universitetsstuderende amerikanske kone med til Danmark, hvis han er så dum at frivilligt ende i den laveste afdeling af skattehelvede :)

Men langt værre, så fortsætter nettoindvandringen uforhindret med over 20.000 om året. For som sagt er det de færreste indvandrere i Danmark, der falder i familiesammenføringskategorien.

Nu snakker man ganske vist om at lukke de sociale kasser for indvandrere i de første ti år. Et glimrende forslag, der bare ikke kommer til at gælde indvandrere fra EU.

Ergo det sociale dræn fortsætter, og kursen er stadig mod økonomisk bankerot, for at slet ikke at sige social bankerot i det lange løb, når der for alvor bliver rift om de manglende velfærdsgoder, der ikke vil være råd til i det lange løb.

Det er gratis at snakke og kapre værdistemmer, men grundlæggende mangler man modet til og viljen til at gøre meget mere end at snakke.

Danmark er en dødssejler, der nok slipper for så store sociale problemer som Frankrig og UK og Sverige, men kun fordi folketinget kollektivt er enig om, at flå befolkningen i skat og afgifter, og fortsat vil gøre det.

Regeringen den fægter i leverpostejen, der er så dårlig, at end ikke 1000 kommunikationsmedarbejdere kan tale den til gourmet.0 kommentarer: