søndag den 10. oktober 2010

Løkkes tåbelige ghettopolitik

Riv ghettoerne ned og send problemfamilierne andre steder hen. Det skal nok løse problemerne, eller hur?

I mange år var Murergården et af de attraktive almene boligområder. Det solide røde murstensbyggeri havde nok solide beboere til at skabe et godt boligmiljø.

Men det er ved at ændre sig. Murergården oplever flere af de problemer, der kun kendes alt for godt fra belastede områder - støjende lømler, truende kriminelle familier, sågar et væbnet røveri på ejendomskontoret.

Problemerne er en direkte konsekvens af indsatsen imod ghettoer. Kommunen søger med rette at hindre, at der flytter flere problemfamilier ind i de mest belastede områder som for eksempel Mjølnerparken og Lundtoftegade. Derfor får de i stedet anvist en lejlighed i Murergården og andre knap så hårdt ramte afdelinger. Paradoksalt nok kan konsekvensen blive, at indsatsen imod ghettoer skaber - nye ghettoer.


Klumme i JPHusker i denne familie?

Helsingør Kommune satte en libanesisk familie ind i en lejlighed, og herefter begyndte et sandt helvede for de øvrige beboere, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Familien, der består af far, mor og fire-fem børn har i en usædvanlig grad terroriseret de øvrige beboere med trusler, chikane, hærværk og vold, så beboerne ikke har turdet forlade deres lejligheder...

Det absurde er jo, at vi ikke uden videre kan flytte én familie ud af boligkomplekset men i stedet skal tilbyde at evakuere 23 familier. Det er den omvendte verden.

Kilde EB:

1 kommentarer:

Morten - - - sagde ...

Ha ha, Thomas :)

Det er vist godt, du ikke har valgt at blive politiker ...

Ved du ikke, hvordan man måler integrationsindsats ? På hvoir mange penge man sætter af til den på finansloven.

Og det her kommer skam til at koste mange penge. Det viser regeringens vilje - og at der "ikke er noget at komme efter" og alt sådan noget.

- - -