mandag den 25. januar 2010

Har lidt travlt for tiden

Så vender frygteligt tilbage om et par dage. Har ikke fået læst særligt mange nyheder og andet, men så lige Ekstra Pladders overskrift i dag - billeder af DF medlemmer og overskriften "Hadets parti" Og så anklager man DF for had og generaliseringer, ufrivilligt morsomt. Noget had er mere politisk korrekt, end andet.

3 kommentarer:

WilliamJansen sagde ...

Kan du debunke, bekræfte eller kommentere følgende udsagn;

Prognosen for en pige med indvandrerbaggrund er i dag bedre end for en gennemsnitlig dansk dreng: 35 procent af kvindelige efterkommere af indvandrere tager nu en videregående uddannelse mod kun 22 procent af alle unge mænd.

http://politiken.dk/debat/signatur/article887680.ece

Bare når du ikke har travlt...

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Hej den vil jeg godt kigge lidt på, for danske piger uddanner sig også mere end danske mænd. Husker ikke den præcise fordeling.

Det kan man skrige op over generelt, men mange håndværkeruddannelser tæller vel knap som videregående uddannelser.

Mikkel sagde ...

Uden at jeg lige har fundet kilder for det, så mener jeg at ganske vidst uddanner indvandrerpiger sig meget mere. Mere end danske piger, endnu mere end danske drenge og enormt meget mere end indvandrerdrenge. De er opdraget til at være arbejdssomme og flittige, hvilket giver dem en god fordel som studerende. Men grundene til at de i så høj grad søger en uddannelse, er fordi det for en stor del af dem er deres eneste chance for at komme ud hjemmefra - og al held og lykke til dem med dét. Til gengæld er de langt mere end danske kvinder tilbøjelige til ikke at bruge deres uddannelse, men derimod få børn og blive hjemmegående - og ikke komme ud igen når børnene er lidt større.
De uddanner sig altså af "forkerte" grunde (men godt for dem), og investeringen kommer ikke samfundet til gode.

Mikkel, Oikonea.org