fredag den 8. januar 2010

60.000 for attentat mod israelere

Jeg synes den detalje er sluppet i høj grad under radaren. Den står også henslængt i en enkelt blok i en artikel, med en helt anden vinkel.

Jeg ville personligt synes, at det er en historie i sig selv at manden, som skød de to israelske kosmetiksælgere, faktisk var købt og betalt af organiserede bagmænd.

60.000 kroner indsamlet og så blev han udvalgt fordi han er dansk statsborger. Det spekuleres der naturligvis i - hvilket bringer mig tilbage til, at hvis vi skal luget ud i de brådne kar, skal et sådant kunne ophæves i tilfældet af grov kriminalitet.

Bjørn Elmquists manglende empati og forståelse for de skudte er dog også en historie - at de ikke vil møde op ansigt til ansigt med hadet, som skød dem bare fordi de var isralere. Den er utrolig. Forestil jer hvis nogen skød en person, blot fordi vedkommende var muslim. Mon ikke de helt store reaktioner, de utallige overskrifter og forsider, hele garden af tordenskjolds soldater i godhedens regimenter ville svinge mundtøjet nærmest uafbrudt - i det tilfælde?

Men Bjørn Elmquist kalder det noget, han ikke kan "tage alvorligt".

Sikke et fake traume, hva? Sådan kan man da ikke reagere bare fordi, man er skudt uden grund, og hadet uden grund. Det er vel ikke nødvendigt at have den holdning, selv som forsvarsadvokat.

Jeg mener ikke at beregninger, der forudser 55.000 flere børn af indvandrere og flygtninge, er realistiske - men selv om de holder, er der ikke noget at frygte. Børnene bliver jo født som danskere.
Bjørn Elmquist (Radikale), Jyllands-Posten 1/12 1994

Men vi bør nok have med i betænkningen, at der skal være en generel henstilling til anklagemyndigheden om at rejse flere sager om racediskrimination - ikke blot om nazistisk propaganda.
Bjørn Elmquist (Radikale), Jyllands-Posten 29/11 1994.1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Palæstinenseren blev valgt som årets indvandrer rollemodel i Odense i 2003
http://www.fyens.dk/article/1154343:Indland-Fyn--Fra-rollemodel-til-pistolmand