tirsdag den 31. maj 2011

Helle Thornings diskrete skandaler

Sass Larsen mener, at medierne er borgelige, men visse skandaler hører man mere til end andre.

Thorning familiens skattesag har fået meget opmærksomhed, frikendt blev de, kort efter blev en erhvervsmand i samme situation dømt til at betale skat i Danmark.

Privatskolesagen er også kendt, men det er ikke den eneste. Ekstra Bladet remser op, hvad Thorning har af snavs på tapetet.

Rabat på tøj hos Sand
Sagen startede egentlig med en afsløring af, at Søren Pind havde et rabatkort til tøjkæden Sand, men senere kom det frem, at også Helle Thorning havde rabatkort. Rabat-gaten var den tredje i rækken af Thorning-skandaler indenfor et halvt år, og startede i november 2011. Pinds ordning havde fået Socialdemokraten Benny Engelbrecht til at udtale voldsom kritik af Pind, men efterfølgende dæmpede han noget af kritikken.

Helle og lejebilen
Leasingsagen. Nyeste kapitel i Helles selvforskyldte problemer. Ekstrabladet kunne afsløre, at S-formand Helle Thorning-Schmidt udnytter helt privat en moms-finte, som et flertal i Folketinget - herunder Socialdemokraterne - ellers har stoppet med virkning fra 2013. Helle Thorning-Schmidt har således leaset en bil hos Fleggaard i Tyskland. Derved sparer hun seks procent i moms. S-skatteordfører Nick Hækkerup fordømmer i Ekstra Bladet privatpersoner, der leaser biler i Tyskland:

- Det kan ikke være rigtigt, at de skal grine af os andre hele vejen hen til banken, fordi de sniger sig uden om. Det er jo et solidarisk system for fanden, siger Nick Hækkerup.

0 kommentarer: