torsdag den 3. juni 2010

Hvad "VI" behøver?

Jeg kan fortælle, hvad vi ikke har brug for. Vi har ikke brug for politikere med en realitetssans på størrelse med et af de højestsvævende luftmolekuler.

Fra EUs side vil galskaben ingen ende tage, og der arbejdes stadig med projekt Eurabia
:

By adopting Vincent Peillon’s report on the Union for the Mediterranean, the European Parliament has solemnly reaffirmed its commitment to Euro-Mediterranean integration, which has to be one of our priority strategies in decades to come...

The report reaffirms the European Parliament’s solemn commitment to Euro-Mediterranean integration, which has to be one of our priority strategies in decades to come." In the North we often think that the South needs Europe, yet we forget that Europe in reality needs the South just as much," added V. Peillon, "and that it’s all a matter of addressing the issues of our economic and social development, our demographics, the environment and the fight against climate change, not to mention the challenges facing humankind in the twenty-first century."
The heads of government of the 43 member countries now need to "grasp the full extent of their responsibility and answer the call to this historic meeting," he concluded.

Lande som Tyskland, Italien, Spanien, med et katastrofalt lavt demografisk reproduktionsniveau, der gør at de skrumper til en 1/4 del af den nuværende befolkning, de kan have brug for en indvandring, men lad dem selv bestemme hvorfra den skal komme.
Vi, Danmark, England, Frankrig og Holland har overhovedet ikke brug for immigration af andet end højtuddannet arbejdskraft.
Det er ideologi forklædt som omtanke for fremtiden, den omtanke mangler de til fulde. Har de ikke bemærket de problemer vi har haft med den første indvandring fra Nordafrika og Mellemøsten?
De er dog så syge i deres selvhøjtidelige og magtarrogante tankegang, at det er skræmmende.
Dårligere lederskab har historien knapt kendt, siden solkongen.
At solkongen nu er et kæmpe solbureaukrati gør ikke sagen bedre.

De leder Europa i afgrunden, det er næppe bevidst, men nærmere et tegn på en enorm tankeløshed og en størrelse passer alle tankegang. Ikke desto mindre er det hvad de faktuelt gør.

2 kommentarer:

Morten - - - sagde ...

Ja, det er forbløffende. Det er fuldstændigt hævet over enhver tvivl, at de handler mod bedre vidende, men blot nyder deres projekt rent æstetisk. Det er forfængelighed og egocentrisme udover, hvad man kan fatte. Man må være supermagtmenneske for at have en chance for at føle noget fællesskab med dem.

Jeg tror "sygdom" passer bedre, end "tankeløshed". Det er næppe simpel distraktion, der er problemets årsag.

- - -

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Proces frem for resultat, Kagan har så ret i den betragtning, jo finere det lyder, jo bedre, så skide med om det virker af helvede til :)