lørdag den 19. juni 2010

Chill out musik

(**Update, Deep Diving 1 uploaded her og siden det er i Mp4 format, kan playeren på Esnips finde ud af at spille den.)

Her er lidt afslappende musik til det dårlige sommervejr, med guide:

1. Gå ind på den her hjemme side, Ambient music guide:

2. Find 'Deep diving 1', eller 'Deep Diving 2'. Der findes dog også andre spændende musikmiks.

3. Har du Winamp, så klikker du bare på en af de to filer, altså på ikonet for winamp:4. Har du VLC Player, højreklikker du f.eks. på winamp ikonet ud for Deep Diving 1 eller 2 på hjemmesiden og vælger kopier linkadresse.

5. Så åbner du VLC, vælger 'Medier' menuen, hvorefter du scroller ned til 'Åbn netværksstream'. Her copy og paster du linket ind i det blanke adresse-felt og trykker afspil.

6. Hvis du vil høre miksene igen, og de er værd at høre igen, så vælger du 'Vis' menuen i VLC og vælger herefter 'Avancerede kontroller'. Så dukker den muligheden mulighed op, at du kan lave en optagelse af streamen, som bliver gemt på din computer, via et simpelt tryk en almindelig rød recordknap.

Den optagelse kan være lidt svær at finde, for den bliver ikke gemt i VLC-folderen, hos mig bliver den gemt i dokumenter. Men den er let at finde via den almindelige søgefunktion under start menuen på en Windows computer.
Jeg fandt den via at bare søge på 'VLC' og det man leder efter ser nogenlunde sådan her ud:

(vlc-record-2010-06-19-12h58m17s-Deep Diving volume 1 mixed by Mike G (76 minutes)-)

Formatet bliver mp4.Alternativt kan Deep Diving 2 downloades her
, men som aac 64 kb fil, hvilket kræver VLC, eller andet som kan spille aac: Jeg skal nok senere tilføje Deep Diving 1.

Hvis der er bøvl, så giver jeg gerne teknisk support, ellers så nyd bare den fantastiske meditative musik på en regnvejrs dag.

Undskyld, det bliver så kompliceret, men længden af miksene gør, at man ikke bare kan uploade dem til You Tube og sende et direkte link.

0 kommentarer: