søndag den 19. oktober 2008

Hurra hvor vi dog alle føler

Jamen det er jo så smukt, afviste? flygtninge i et parcelhus. Feelgood and no reason forcen i Danmark har fået sin ultimative sejr.

Skal vi ikke også have nogle afviste Kososva Albanere ind i en Villa? De har jo så meget grund til at flygte dernede, der kan Sudanesere, Congorianere osv. slet ikke være med.

Apropos Darfur og Kosova, det her er godt nok nogle år gammelt 1999, men i Afrika findes der rigtige flygtninge, i rigtige flygtningelejre, lejre hvor de slås om det vand, der er til rådighed og får en youghurt og halv banan om dagen.
Lejre hvor de dør af Kolera og der nogle stedet kun er en læge per 100000 flygtninge.

“The UN High Commissioner for refugees spends about 11 cents a day for each refugee in Africa, as opposed to $1.23 for every refugee in the Balkans. Often, Kosovar Albanians receive food rations consisting of coffee, foil-wrapped cheeses, fruit tarts and chicken pate. And these refugees, unlike their African counterparts, are not dying of cholera and other public health-related diseases.


Hurra for “not in my backyard mentaliteten”, men ovre på den anden side af middelhavet, lad dem sejle i sit eget sand.

Hurra, for følelserne til magten flokken.

Hurra, for alle dem som vil stjæle læger fra den tredje verden, fordi vi ikke kan finde ud af at uddanne dem selv.

Hurra for dem som vil have flygtninge på første klasse og aldrig tænker på flygtningene i Afrika, samtidigt med at de brokker sig over fort Europa.

Hurra for miljøaktivister der elsker genbrug, der er mere skadeligt for miljøet end nybrug.

Hurra for miljøpræster, der hader Bjørn Lomborg fordi han bruger sin fornuft og siger det bedre kan betale sig, at bruge penge på de fattige i Afrika - hader ham fordi han ikke føler mere end han tænker, men tænker samtidigt med at han føler.

Hurra for nødhjælpsorganisationer, der bruger masser af ressourcer og penge på at fragte nødhjælp til afrika, i stedet for at putte penge i befolkningens hånd så de kan købe hos de lokale bønder, så det kan betale sig for dem at dyrke fødevarer, eller penge i bøndernes hænder så de kan gøre det der kræves for effektiv høst.

Hurra for de rene og frelste, der fik afskaffet DDT sprøjtningen så, millioner er døde af malaria.

Hurra for følelserne, for fanden, hvor er man bare menneskelig, når man føler derud af.

Hurra for mennesker der ikke fatter, at penge ikke gror på træer og presser og presser for alle de forkerte løsninger på de rigtige problemer

De længe leve, hip hip Hurra!

Få dog et barn i Børnefonden! Rigtige mennesker, rigtige problemer, børn der får uddannelse, penge i hænderne som bruges på det lokale marked, penge der støtter både barnet, deres familie og de lokale bønder og firmaer med et smæk.

Update:

To uafhængige EU-rapporter har på det seneste sagt, at når asylsøgere i Danmark har det bedst i Europa, så er det Dansk Røde Kors' skyld. Vi skammer os ikke over den indsats, vi gør over for asylsøgerne," siger han

0 kommentarer: