mandag den 6. oktober 2008

Borgerkrigen der aldrig kommer

Det vrimler med skræmmescenarier i debatten omkring Islam, borgerkrig, ren kollaps af al civilisation, ro og orden og ja, så er muslimerne snart mindst flertallet i Danmark.

Nogle siger allerede om 20 år, andre om 50 år, men det er bare et spørgsmål om tid.

jeg må tilstå, at jeg har svært ved at tage den slags alvorligt og jeg fortænker bestemt ikke andre i at have samme besvær.

Det kan godt være vi får flere ghettoer, der bliver flere knivoverfald, gaderøverier, der bliver kastet flere sten efter brandvæsen og politi, sat ild til flere biler.

Men ingen af delene bliver nogensinde det samme som borgerkrig, kollaps, demokratiets ende. USA har haft langt større problemer end vi har, det land hænger trods alt stadigvæk sammen og har med de rette, eller i hvert fald virkningsfulde, midler kommet halvdelen af kriminaliteten til livs og har ikke haft en større civil urolighed i lang tid.

Nej, når jeg argumenterer for selv et stort muslimsk mindretal ikke nødvendigvis er det store problem, så henviser jeg til Israel.

19,7 procent af befolkningen i Israel er Arabere, 83 procent af dem er muslimer.

Hvis Israel kan leve i fordragelighed med så stor en andel af "arvefjenden". Så ville det sørme være mærkeligt, hvis vi ikke også kunne gøre det.

Faktisk kommer forsvindende få terrorangreb inde i Israel fra denne del af befolkningen.
Forklaringen er simpel, de ved godt at Israel er et dejligt sted, det eneste demokrati og velstillede land i mellemøsten, de nyder rettighederne og mulighederne. De bliver ikke hjernevasket dagligt og elsker at kunne have deres mening uden at risikere forfølgelse, lige så meget som alle os andre.

forleden da jeg kiggede mine islamdokumenter i gennem i jagten på noget andet, faldt jeg over denne interessante artikel, som jeg havde glemt.

Man skulle tro, at alle Palestinænsere gerne vil have deres eget land, ikke sandt, men måske skulle man lige spørge dem først, altså dem der bor i Jerusalem og omegn for læs lige grundigt her:

Just 30 percent of Israel's Arab population, a May 2001 survey found, agree to the Galilee Triangle being annexed to a future Palestinian state, meaning that a large majority prefers to remain in Israel. By February 2004, according to the Haifa-based Arab Center for Applied Social Research, that number had jumped to 90 percent preferring to remain in Israel. No less startling, 73 percent of Triangle Arabs said they would resort to violence to prevent changes in the border. Their reasons divided fairly evenly between those claiming Israel as their homeland (43 percent) and those cherishing Israel's higher standard of living (33 percent). So intense was the Arab opposition to ceding the Galilee Triangle to the Palestinian Authority that Sharon quickly gave the idea up.


Som de Israelske Arabere selv forklarer det:

The whole world seems to be talking about the future of the Arabs of Jerusalem, but no one has bothered asking us. The international community and the Israeli Left seem to take it for granted that we want to live under Mr. Arafat's control. We don't. Most of us despise Mr. Arafat and the cronies around him, and we want to stay in Israel. At least here I can speak my mind freely without being dumped in prison, as well as having a chance to earn an honest day's wage.


"They tell me—we are not like Gaza or the West Bank. We hold Israeli IDs. We are used to a higher standard of living. Even if Israeli rule is not so good, it is still better than that of the PA."

”Here you can say whatever you like and do whatever you want”


Victor, a Jordanian who once worked as advance man for a senior Saudi government minister, observed in 1994 that Israel was the only Middle Eastern country he admires. "I wish Israel would just take over Jordan," he said, his brother nodding in vigorous agreement. "The Israelis are the only people around here who are organized, who know how to get things done. And they're not bad people. They're straight. They keep their word. The Arabs can't do anything right. Look at this so-called democracy in Jordan. It's a complete joke."


De fleste muslimer kan godt skelne kanel fra skidt, islam er så afgjort en trussel, men borgerkrig, ødelæggelse af de vestlige demokratier, det har lange udsigter, spørgsmålet er om radikal islam kan overleve så mange århundreder, det kan dog ikke helt udelukkes, den har trods alt overlevet 1400 år.
Og et sted som Indonesien hvor hundredtusinder af kristne og ikke muslimer er blevet slået ihjel de sidste halvtreds år, viser at det også kan gå galt, men ikke lige sådan med et.

Men the shit is going to hit the fan, mange andre steder i verden før det sker i Danmark, vi er så gode til at være flødeskumsfront, det vil vi sikkert også være i selv en større konflikt mellem islam og vesten, hvis radikal islam ikke falder fra hinanden i tide.

Så ro på, de fleste muslimer er ikke mindre flinke mennesker, end vi er og tror ikke reelt på alt det vås som står i koranen, på jihad eller terrorisme osv.
Faktisk er det nok de færreste muslimer der har læst den fuldt ud overhovedet, grundigt, det skulle de tage og gøre.

Daniel Pipes artikelsamling om Arabere i mellemøsten her.

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg ved ikke om jeg vil kalde dem skræmmescenarier. Du nævner et par eksempler hvor en stor muslimsk befolkningsandel ikke har udløst en borgerkrig. Der er imidlertid også en række eksempler hvor det har været medvirkende (eks. Libanon og Jugoslavien).

Det er imidlertid ikke blot et spørgsmål om procentdele. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om hastige ændringer i styrkeforholdene. Hvis historien har vist os noget, så er det, at når styrkeforhold ændres drastisk, så medfører det en stor risiko for konflikt. Når styrkeforholdene ændrer sig langsomt har man derimod mulighed for at justere magtfordelingen i god ro og orden.

I Europa har vi en kombination af en stærk svækkelse af den oprindelige befolkning (lav fertilitet, aldring) og en styrkelse af den muslimske befolkningsandel (høj fertilitet - omend vi i Danmark har set store fald pga. VK-regeringens tiltag, indvandring).

Personligt tror jeg, at vi stabiliseret situationen "nok" i Danmark til at undgå konflikt (hvis vi ser på de nye ungdomskohorter er vi jo nogenlunde på niveau med Israel nu - så vidt jeg ved er der ca. 16-17% muslimer blandt helt unge). Jeg tror dog, at der er en ikke uvæsentlig risiko for, at Sverige går op i limningen i løbet af de næste par årtier. Hvis det bliver tilfældet vil uroen formentlig sprede sig til Danmark og Norge.

Anonym sagde ...

Jeg håber ikke, at Bolding Hansen får ret.
Vi er en nation med en fond af viden om, hvordan man fører en underjordisk frihedskamp mod undertrykkere.
At lade sig undertrykke og glemme alt om denne værdifulde viden vil være at acceptere et ufrivilligt selvmord på nationen og befolkningen.

Vi står i en ligeså skelsættende situation, som i august 1943.
En dag må skællene falde fra danskernes øjne.

falkeøje

Thomas Bolding Hansen sagde ...

"når styrkeforhold ændres drastisk, så medfører det en stor risiko for konflikt. Når styrkeforholdene ændrer sig langsomt har man derimod mulighed for at justere magtfordelingen i god ro og orden."

Enig, jeg siger ikke vi skal åbne sluserne for 300000 muslimske indvandrere per årti, det ville være storkonflikt, men ikke borgerkrig, effektueret inden dette århundrede er ovre.

Men det gør vi heller ikke, og andelen af muslimske unge i Danmark er ikke så højt som 16-17 procent.

Over ti procent af de børn som fødes, er ganske vist efterkommere af ikke vestlige indvandrere, men de er andet end muslimer.
Og fra at være 10 procent af de fødte til 10 procent af den samlede befolkning går der mange årtier, forudsat nyindvandringen stækkes.

Et demokrati og et retfærdigt samfund er langt mere resistent over for borgerkrig end et ikke demokrati.

Vi har altså over 100000 mennesker i hær og hjemmeværnsregi, at føre borgerkrig ville kræve en stor og velorganiseret styrke, en sådan styrke får det mindretal af muslimer som er militante og rabiate næppe nogensinde.

Borgerkrig i min definition er kamp om den politiske magt, ikke små intifadaer af stenkastende og håndvåbenskydende unge i isolerede områder.

Anonym sagde ...

Bolding Hansen.
Vi har p.t. ca. 800.000 muslimer i Danmark incl. børn, til trods for, at vi er blevet fortalt, vi kun har 250.000.
Det er statistisk manipulation, der er foretaget.

En dag i ikke fjern fremtid vil de være rede til de vante muslimske urobevægelser, og de kommer helt sikkert, hvorfor skulle Danmark være en undtagelse.

Derfor skal vi være beredte.
Vi har endnu gode danske mænd af Flammen og Citronens støbning.
Vi har også et Hjemmeværn, som man allerede har ønsket afvæbnet.
Hvis ånden i værnene stadig er, som da jeg var soldat, så har vi også de rigtige folk der.

Vi skal være beredte, for uroen kommer - helt sikkert.

falkeøje

Thomas Bolding Hansen sagde ...

800000, hvor er de? gemmer de sig? Ude på heden under mosset?

De tal fra konspirationsteoretikerne på Danmark Bloggen, er det mest overdrevne vås som kan opdrives.

At Danmarks statistik ophører med at regne som efterkommere, dem som har en forælder som er født i Danmark og har dansk statsborgerskab, det er ikke det samme som kæmpestore skyggetal.
De børn af vores første indvandrere som er født i Danmark og har dansk statsborgerskab, hvis efterkommere vil stå som danskere - er ikke mange og de er kun lige begyndt at føde børn.

Tallet fra Danmark statistik er ikke helt ved siden af, det er 6.1 procent ikke-vestlige indvandrere og kigger man på hvilke lande de kommer fra, så kommer omkring mellem 20 og 25 procent fra ikke-muslimske lande og de første indvandrere fra muslimske lande som kom til Danmark er i øvrigt ikke Somaliere, de er Tyrkere og Kurdere, fra det eneste muslimske land med demokrati, mange af dem er Sufier og Alevitter.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

6.0 procent ikke-vestlige indvandrere med efterkommere.

De føder ganske vist over 10 procent af børnene, som fødes i dag, så de er en voksende gruppe alene per demografi, men ikke i det omfang som visse mistænker.

Thomas Bolding Hansen sagde ...

237695 ikke vestlige indvandrere med 103788 efterkommere.

Tal på 800000 skulle altså tage udgangspunkt i at hver eneste af disse, de fleste er ikke i den fødedygtige alder, kvinder, ca. halvdelen eller 170000 tusind og stadig mange ikke i den fødedygtige alder, har født over 3 børn hvor ikke et eneste er regnet som efterkommer. Hvilket er umuligt eftersom ingen indvandrer kan føde et barn som ikke bliver regnet som efterkommer medmindre de har fået børn med en dansker, født i Danmark.
Altså skal de 103788 efterkommere født i Danmark og hvor mange endnu ikke har statsborgerskab og hvor af de fleste er børn havde gjort det.

Det bliver svært, eftersom 112188 af alle indvandrere og efterkommere i Danmark ikke er fyldt 16 endnu.


Hvor godt synes du den holder?

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Der er 134195 kvinder i alderen 16-45 som er Indvandrere og efterkommere, dette tal dækker alle indvandrere, Russere og Baltere, Svenskere og Tyrkere. osv.

Der er grænser hvor mange børn de føder og da der kun 16000 er efterkommere, altså født i Danmark og 3374 af dem mangler statsborgerskab, er der bestemt grænser for hvor mange der kan blive født som danskere.

Det eneste skyggetal er indvandrere som har giftet sig med en "oprindelig" Dansker, men de føder næppe mange børn eller opdrager dem som fanatiske muslimer.
Og igen, med et begrænset antal indvandrere i den den alder man får børn i, er der også grænser for den.

Tror du stadig på et tal som 800000?

Så giver jeg da op.

Anonym sagde ...

Bolding Hansen
Jeg har i lang tid fulgt blokken Danmark, skrevet af absolut kyndige folk.
De har, Gud være lovet, ved ihærdigt arbejde afdækket Danmarks Statistik's
løgne og bortforklaringer.
Læs dem dog!!!

Og, hvis du er ærlig og kompetent til at kunne læse, selvom du vil være journalist, så kom tilbage.

falkeøje

Anonym sagde ...

Ja, nogen tror på hvad øjnene ser. Andre på de officielle tal. Der er også spørgsmålet om hvor hurtigt de får børn. 3 børn i 30erne er ikke så fælt som 3 i 20erne.

Allerede nu er der masser af gamle hæderkronede arbejderkvarter, hvor magten over gaden er muslimernes. For de lokale beboere er det en borgerkrig, en kamp om territoriet.

Anonym sagde ...

I Israel er der en bevæbnet hær mange steder og bosættere her og der, der vist er bevæbnet hvor end de er.
I Danmark har jeg hørt at politi, brandvæsen og ambulancer ikke kan komme, at forsvar udløser straf og meget andet sælsomt.
Peter Buch

Thomas Bolding Hansen sagde ...

"Ja, nogen tror på hvad øjnene ser. Andre på de officielle tal. Der er også spørgsmålet om hvor hurtigt de får børn. 3 børn i 30erne er ikke så fælt som 3 i 20erne."

Det har jeg lavet hypotetiske beregninger men, men det er udvikling som tager lang tid, og det er en mulighed at anden og tredje generation ændrer adfærd. Det kan kun bero på skøn.
En kritisk faktor er at stoppe flowet af 1 generations ægtefæller via arrangerede ægteskaber.

Men korrekt, Danmark kan blive et noget mere folkerigt land alene ved demografisk forøgelse over 100 år.

Mine beregninger kan ses her

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Det er da korrekt at Israelerne reagerer noget mere konsekvent end vi gør, men de har også været udsat for en del flere angreb og mord, end vi har og har et langt større problem at takle.

www.bohemianrhapsody.dk sagde ...

...og så skal det også huskes at der er væsensforskel på at råbe højt om borgerkrig, 'Islams flag vil veje over Christiansborg', 'Danske Patrioter overgiver sig aldrig' og lignende floskler i blogland, og så tage våben i hænderne vel vidende at man kan dø en møg-ubehagelig død, hvis nogen af de andre med våben i hænderne skyder igen.

Det er jo ikke et spørgsmål om hvorvidt en signifikant del af muslimerne kunne få voldsromantiske forestillinger. Det er et spørgsmål om, hvorvidt de er parat til at dræbe og blive dræbt for deres mål. Det vil altid kun gælde et lille mindretal.

Interessant i denne sammenhæng er at Koranen rummer adskillige eksempler på at Gud (eller Koranens jordiske forfatter, afhængigt af perspektiv) skælder de troende ud, fordi de dybest set ikke gider kæmpe. Det var tilsyneladende et problem på Koranens tid. Det vil det også være i 2028, 2058 og 2088.

Jeg blogger om en af de relevante Koran-passager her: http://bohemianrhapsody.dk/2008/08/17/muslimer-er-meget-bedre-end-koranen/

Anonym sagde ...

...og jeg fuckede vist mit sidste link op, men klik på mit signatur, så når i frem...

Anonym sagde ...

Sociologer har i mange år talt om at blot 1% af befolkningen er nok til at skabe kaos i et samfund - det være sig enten decideret borgerkrig eller blot massiv segregering.

Du har muligvis ret i at det ikke udvikler sig til borgerkrig ala Spanien i 30'erne. Folk er magelige nu til dags, og danskerne rejser herfra lang tid før kampen kommer.
VI ser allerede den slags idag. I DK flytter folk fra områder med mange muslimer, og i Holland, forlader befolkningen i det små allerede landet. Dette tempo øges blot, og konsekvensen er at borgerkrig ikke bliver nødvendig. Hollænderne flytter fra ROtterdam lang tid før, og den tilbageblevne minoritet vil tilpasse sig (underkaste) islamiske dogmer.

Man kan altid få fred, men det er ikke nødvendigvis udtryk for noget godt.