søndag den 6. april 2008

Vi har afskaffet arbejdsløsheden

En hvilken som helst siddende regering har for vane at gå fuldstændigt i selvros gear, når talen falder på, hvilke mirakler de har afstedkommet med hensyn til arbejdsløshedsafviklingen.

Virkeligheden er blot en hel anden. Der er ikke kommet færre mennesker i den arbejdsdygtige alder på de sociale ydelser siden starten af halvfemserne, de har blot flyttet kategori. Til eksempel har antallet af personer årligt på sygedagpenge gennemgået en udvikling fra 185000 til 303000. Dertil kommer stigningen i personer på efterløn.

Og hvad angår den nuværende regering, så overtog den et fald i arbejdsløsheden fra den tidligere regering og fik faktisk arbejdsløsheden til at stige igen.
I virkelighedens verden var 1423516 på nedenstående ydelser i 1991 og i 2005 så det sådan her ud 1409079, find selv den store forskel.

Man har altså afstedkommet en marginalisering og udrangering af menneskeskæbner til sidesporet, og et tidligt otium for uddannede på en gang, og klager samtidigt over, at vi mangler arbejdskraft.

Men summa summarum, Vi har ikke færre uden for arbejdsmarkedet, vi har færre på dagpenge.
Lad os kalde tingene ved rette navn, ellers ender vi med at takle problemet på den forkerte måde og det forkerte sted


Kilde: Statistikbanken

1 kommentarer:

Tina Petersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, skal du kontakte doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og også kontakte doktor Zuzu på Viber via +2347013499818