fredag den 11. april 2008

Lidt Info om bloggen - kommende events

Jeg har haft lidt rigeligt i hænderne og mellem ørene de seneste dage. Derfor er der ikke sket noget på denne blog.
Det skal ikke ses som et tegn på, at jeg er løbet tør for lyst til at skrive.

Det har hele tiden været min hensigt med denne blog, at den skal rumme noget originalt og af relativ god kvalitet. Jeg vil ikke skrive for ordlegens skyld. Eller være alternativt masseproducerende nyhedsmedie.
Det skal nok komme med mit kommende arbejde.

Jeg vil heller ikke dække helt de samme felter som andre blogge dækker, ikke at der kan være overlap, det kan der naturligvis. Men jeg kommer helst på banen, når jeg har en anden og mere eller mindre overset vinkel.

Men kort sagt, så har jeg flere ting på spisesedlen for weekenden.
Her er menuen:

Helle Thorning Schmidts kronikker i politikken får helt sikkert nogle ord med på vejen.

Ligeledes kommer der noget mere om Køn og ligestilling.

Offentligt ansatte og lønforhold får også et skud tanker i bagen.

Jeg når måske at få læst "The end of faith" læst færdig? Så forholdet mellem religion og anden ufornuft tilsidesættelse af fornuften, kan de findes side om side eller udvisker de gradvist hinanden?

En klumme om medier, blivende billeder og deres natur.

Der dukker muligvis andre emner op undervejs - God weekend!

1 kommentarer:

Tina Petersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, skal du kontakte doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og også kontakte doktor Zuzu på Viber via +2347013499818