tirsdag den 5. marts 2013

Suk!

Bt.dks pristjek, som er lavet i dag, viser, at du let kan få en ramme dåse-Cola til ca. 50 kr. i flere af grænsebutikkerne. Samme produkt koster normalt 199 kr. i de danske butikker, men kan fås til 95 kr., hvis du er heldig at ramme et spot-tilbud. Det giver altså en besparelse på min. 47,7 pct.
Kilde med forbehold for senere redigering.


2 kommentarer:

Morten - - - sagde ...

Hvis man bor på Sjælland er det ofte hurtigere og nemmere at køre til Nørrebro, hvis man vil shoppe taxfree kioskvarer.

- - -

Thomas Bolding Hansen sagde ...

Det er håbløst, så meget ekstra vi betaler, for at blive bombarderet med reklamer.

Og prisen på Nørrebro for polsk cola er fortsat høj.

Jeg er så sur, fordi så vidt jeg kan se, så er mange fødevarer ikke gået ned i pris efter man f.eks fjernede fedtafgiften.

Kærgården er f.eks. blevet reduceret med 20 % fra 250 gram til 200 gram per pakke, og prisen er knap sænket 6-7 procent.

Andre fødevarer, som der ikke er så meget fokus på, er slet ikke faldet, selv om jeg kan huske de steg præcis da afgiften blev indført.

Nu har vi en regering, der sparker til dem, der ligger lavest, skærer hos de allerede mest fattige i et samfund, hvor fødevarepriserne og boligpriserne er løbet løbsk. De basale omkostninger, som man nu har.

Jeg gider fanme ikke mere. Jeg synes, at omtanke er gået hen og blevet et overflødigt begreb, noget der tilhører arkælogien.

Det samme med regeringens håbløse forkortning af dagpengene. Det ville sgu være fint, hvis vi havde højkonjunktur. Men timingen lige nu kunne ikke være værre.

Hvorfor lader man ikke i stedet ens understøttelse afhænge af ens tilknytning til arbejdsmarkedet de sidste ti år, så dovne Robert får mindre og i kortere tid, mens Ursa, der har knoklet et helt liv og stort set aldrig før været arbejdsløs, er blevet 60 år og har svært ved at finde et nyt arbejde, får en ordentlig støtte i længere tid?

Jeg undrer mig seriøst over; Bruger folketingets medlemmer efterhånden så meget tid på facadebygning, imagepleje, pudse glorier og negle, spinne dit og dat, jagte medietid og slås i sandkassen med oppositionen, at de ikke har tid til at lave selve lovarbejdet ordentligt?

Og det blev så en lang smøre, fra en der egentlig ikke gider mere.

Overvejer at lave en satirisk blog, for kan ikke tage det alvorligt mere, men det bliver ikke lige nu.