torsdag den 14. marts 2013

Mere af den slags - tak!

Den dobbelte morder og vanekriminelle indbrudstyv Marian Clita skal trods højlydte protester overføres til et fængsel i sit hjemland, Rumænien. Det besluttede den rumænske højesteret i går, og den beslutning er endelig. Kilde: EB
Denne model er sjælden, så måske skulle vi i stedet ændre lidt på, hvor godt vi behandler udenlandske kriminelle, der finder det en god forretning med lav risiko at komme til Danmark og begå kriminalitet. 25 % af de indsatte i danske fængsler er ifølge artiklen ikke danske statsborgere - vel at bemærke ikke fuldt dækkende, da mange udlændinge i fængslet har opnået dansk statsborgerskab.
I Nyborg Statsfængsel har han sin egen celle med tv, Playstation og adgang til køkken, hvor han selv kan lave mad. Han er godt tilfreds med det fynske fængsel, og derfor vil han ikke tilbage til en overfyldt, uopvarmet celle i Bukarest. I Nyborg Statsfængsel tjener han flere penge ved at passe sit arbejde i et grafisk værksted, end hans søster gør som lærer i Rumænien.
Lad os se det i øjnene at for mennesker fra allehånde mere eller mindre fattige lande, for mennesker, der alligevel ikke har et godt liv med mange penge, der er det ren win/win - plus god profit, når de drager til Danmark og begår kriminalitet.


0 kommentarer: