onsdag den 24. august 2011

Arabisk forår under sorte skyer

Her et lille arabisk forårsbillede, hvor demonstranter foran den israelske ambassade i Egypten bærer et skilt, hvor der står gaskamrene er klar:

MEMRI: Footage of Egyptians Demonstrating opposite Israeli Embassy in Cairo Shows Sign with Swastika Saying "The Gas Chambers Are Ready"

Jeg ved ikke, om det tidligere har været fremme, men da svenske jøder faktisk protesterede mod krigen i Gaza for nogle år siden i Malmø og krævede krigens ophør, så meldte der sig desuagtet ønsket om fred en hadsk og truende moddemonstration.

Det fik den jødiske demonstration til at tage benene på nakken, tilskyndet af politiet, der ikke ville svare for deres sikkerhed.

Da jøderne flygtede,så blev arabernes børn sat til at forfølge de flygtende jøder, så de kunne registrere, hvor de tog hen, det ifølge Paulina Neuding, der er chefredaktør for et liberalt magasin i Sverige :


Under kriget i Gaza 2008 höll judar i Malmö en demonstration under parollen ”medlidande med alla civila offer” på Stortorget i Malmö. De möttes av en våldsam motdemonstration och rop om ”Hitler, Hitler, Hitler” och ”Jävla judar”. Till slut skickades en slangbomb rakt in i den judiska gruppen, varpå polisen bestämde sig för att evakuera. Budskapet från polisen var att man skulle lämna allt och springa, och medan judarna sprang följde barn från motdemonstrationen efter för att rapportera tillbaka in i folkmassan vart judarna tog vägen. En ganska hårresande scen i en svensk stad.

Ikke noget at sige til, at jøderne flygter fra "Ramalmø".

Hvad angår Egypten, er det værd at vide, at her tager man de famøse de ældre af Zions protokoller for pålydende.

Protokollerne er angiveligt skrevet i 1800-tallet af den russiske efterretningstjeneste i et forsøg på at aflede uheldig opmærksomhed på zarens feudale samfund.

De angiver at være en lækket "hemmelig" strategiplan for Zionismens magtovertagelse af hele verdenssamfundet skrevet af en hemmelig loge af jøder.

Det kan ikke være overraskende, at netop disse blev brugt flittigt af nazisterne og dengang var med til at skabe hadet mod jøderne.

I dag bruges de flittigt i Mellemøsten, hvor Hamas i dens 1988 principerklæring referer til dem som: "inkarnationen af zionisternes plan."

De er også en del af det Egyptiske forår og en meget væsentlig del. Det er nemlig ikke kun synspunktet hos en lille fraktion af nutcases.

Her er for eksempel en præsidentkandidat til det kommende valg i Egypten, der i princippet tager på protokollerne på ordet og mener, at jøderne ønsker at dominere verden.Her diskuteres Zion vise protokoller, som var de et naturgivent faktum, i Egyptisk TV.Og her igen:Altsammen dugfriske optagelser fra det arabiske forårs sensommer.

Man har også fundet ud af, hvordan man kan sprede kendskabet til Zions vise protokoller til den store illitterære arabiske befolkning.

I 2002 havde en stor tv-serie premiere,"Horseman Without a Horse", hvor plottet netop handlede om, hvordan denne hemmelige zionistiske loge plotter at dominere verden. Altså en tv-serie baseret direkte på Zions vise protokoller.

Det var tilfældigvis den præsidentkandidat, Al-Faraeen’s Tawfiq Okasha, som tidligere nævnt i denne post, der ejede den tv-station, der producerede den populariserede udgave af Zions vise protokoller. Han står inde for optagelsen og nægter at anerkende holocaust.
Jeg venter bare på, at vestlige medier kalder ham Egyptens Berlusconi og lirer endnu en lyserød hymne af til demokratiet i Egypten. Hvad man end mener om Berlusconi, er der en verden til forskel.
Jeg kender dog ikke noget til denne herres chancer for at vinde et valg.

Den blev ikke kun sendt på hans kanal, men også på den statsejede Egyptiske kanal og andre arabiske kanaler.

Det er altså højt oppe i systemet og langt ud i befolkningen, hvor antisemitismen og falsk propaganda trives.

Hvor protokollerne og jødernes ønske om verdensdominans er ren fiktion og en fuldkommen konspirationsteori, så er Hamas' og det muslimske broderskab, samt andre islamisters, planer om Islams verdensherredømme det ikke. Tankerne om islamisk verdensdominans luftes også åbenlyst på det allerhøjeste plan.

Ikke engang Hitler var så direkte i mælet.

Dette er dokumenteret i min tidligere post - Islam Uncensored:0 kommentarer: