søndag den 26. april 2009

Dæmonisering er en glimrende strategi

I den Islamofile afdeling, eller der hvor dialog er et universalmiddel, er man meget lidt begejstret for den såkaldte dæmonisering af Islam.

At man så mestrer doublethink i så høj grad, at man mener at selv samme dæmonisering, som gør Islam værre, virker mod DF på en anden måde, for dem dæmoniserer man jo gerne og helst ud fra løsrevne citater, eller ved at gøre en udtalelse mod Islam, til en en anklage mod muslimer, citatfusk, altså hvor Islam forveksles med muslimer, det er jo det paradoksale.

Men dæmoniseringen virker jo på DF, som har måttet luge ud i "landsbytosserne". Landsbytosser inden for DF som mener sådan noget som alle muslimer skal smides ud, eller ikke have lov til at bygge moskeer, er nemlig langt mere skadelige for DFs image, end de øvrige partiers "landsbytosser", f.eks dem der mener, at vi skal have ret til at bære skydevåben og anvende dem i selvforsvar, bistandsklienter ikke skal have stemmeret, dødsstraf osv. Den slags landsbytosser er nemlig ikke så skadelige for det samlede image af Venstre og Konservative, som "landsbytosserne" i DF er det for det samlede image af DF.

Nu ved jeg godt jeg ikke nævnte "Landbytosser" på venstrefløjen, det er fordi venstrefløjen generelt er tossegode "landsbytosser" :)

Men dæmonisering virker faktisk også på radikale muslimer, jo mere klart man gør det for dem, at det de tror på er hamrende tosset, jo mere tilbøjelige er de til at give os ret.

Information har en artikel om muslimer der omvender radikale muslimer og taler dem til fornuft, det gør de med fuld dæmonisering, for det virker!

"Midlerne er barske. Når Hanif Qadir får fat i en militant islamist, bruger han præcis de samme metoder, som Al-Qaeda bruger, når de rekrutterer.

"Jeg viser nogle foruroligende videoer om narko, vold, prostitution, gruppevoldtægt og kriminalitet blandt muslimer i Storbritannien. Og så siger jeg til dem: Jeg kan godt forstå, at du gerne vil hjælpe dine brødre og søstre i Afghanistan eller Tjetjenien, men der er faktisk rigtig mange muslimer her i landet, som har mindst lige så meget brug for hjælp. Hvad er du for en muslim, at du ikke hjælper dem?""Måske skulle PET prøve det i stedet for dialog?

0 kommentarer: